HPE annonserer oppkjøp av Juniper Networks

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kunngjorde den 9. januar 2024 at de har inngått en bindende avtale om å kjøpe Juniper Networks.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kunngjorde den 9. januar 2024 at de har inngått en bindende avtale om å kjøpe Juniper Networks for omtrent 14 milliarder dollar. Dette betydningsfulle partnerskapet vil gi et solid grunnlag for å styrke og utvide nettverkstilbudet ytterligere.

Som Norges største Juniper Networks-partner ønsker vi å forsikre våre kunder om at vi ser på dette oppkjøpet med positivitet. Vi opprettholder vårt forpliktende engasjement for å levere førsteklasses løsninger og tjenester. Samarbeidet vi har med våre kunder vil forbli uendret, og vårt dedikerte team vil fortsette å levere den samme høye standarden for support og støtte som forventes av oss, sier Erlend Bonesvoll, CEO for nLogic Group.

Les pressemelding fra Juniper Networks her.

Hovedpunkter fra pressemeldinger

HPEs oppkjøp av Juniper Networks representerer en betydelig strategisk bevegelse for begge selskapene, og det forventes å skape en sterkere enhet med en omfattende portefølje av nettverksløsninger. Den kombinerte styrken av HPEs og Junipers teknologier vil sette selskapet i en ideell posisjon til å levere innovative og AI-drevne nettverksløsninger.

Ved gjennomføringen av transaksjonen vil Juniper CEO, Rami Rahim, lede den fusjonerte HPE-nettverksvirksomheten og rapportere til HPEs president og administrerende direktør Antonio Neri.

Det at Rami Rahim vil lede den nye divisjonen i selskapet ser vi som positivt og forteller oss at de vil satse på AI-drevet nettverksteknologi fremover. I pressemelding til HPE og Juniper løftes AI ofte frem, på lik linje som da Juniper kjøpte Mist tilbake i 2019. Det var kompetansen på kunstig intelligens som var viktig for Juniper, og det samme ser vi nå for HPE, forteller Bonesvoll.

Vi ser optimistisk på 2024, uavhengig av denne bransjeutviklingen. Har du spørsmål ber vi deg ta kontakt med oss, vi vil fortsette å holde deg oppdatert.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss for mer informasjon.