Vi søker konsulenter innen nettverk og IT-sikkerhet

Brenner du for innovasjon, har lyst til å påvirke egen arbeidshverdag og er på jakt etter å jobbe med noen av menneskene med høyest kompetanse innen nettverk- og IT-sikkerhet?
Da ønsker Vebjørn og resten av oss i nLogic at du tar kontakt.

Har du lyst til å jobbe ute hos spennende kunder og være rådgiver for hvordan de kan bedre sin arkitektur innen nettverk og sikkerhet? Er svaret ja, så kan vi tilby en interessant rolle som er laget for deg.

Hvem søker vi?

Vi søker etter dedikerte og erfarne konsulenter innen nettverk og IT-sikkerhet som har en lidenskap for teknologi og en dyp forståelse av sikkerhetstrusler og løsninger. Vi verdsetter både faglig dyktighet og praktisk erfaring, og vi oppfordrer kandidater med en variert bakgrunn til å søke.

Vi søker deg som har en genuin interesse for nettverk og IT-sikkerhet og ønsker å utvikle deg selv faglig.

Hos nLogic får du mulighet til å påvirke din egen hverdag, ta del av spennende utfordringer, tett dialog med kunder i samspill med dine kollegaer og jobbe med noen av Norges største kunder innen nettverk, datasenter og IT-sikkerhet.
 

Gode grunner til å velge oss

Den viktigste årsaken til at du bør vurdere å jobbe hos oss er muligheten til å utvikle deg faglig, der vi tilbyr en rolle med mye ansvar. Vi våger å tenke stort og tar stadig nye steg innenfor nye teknologier. Hos oss får du faglig utfordring i kombinasjon med et sosialt og engasjert miljø.

Vi tilbyr muligheter til å:  

  • Jobbe og bygge kompetanse sammen med de beste.
  • Muligheten til å utvikle deg gjennom ulike sertifiseringer.
  • Fleksible ordninger for å balansere jobb og privatliv.
  • Et sosialt miljø der vi har mange aktiviteter for oss ansatte.  
  • Et miljø som er lite nok til å kunne prege egen hverdag og stort nok til å gi spennende muligheter for framtidig utvikling

Annen informasjon

Oppstart: Fortløpende

Arbeidsomfang: Fulltid

Plassering: Kontor / Hjemmekontor / Hos kunder

Har du spørsmål angående stillingen? Ta kontakt med Vebjørn Rød, leder konsulent- og sikkerhetsavdeling på telefon 99 28 57 88 eller e-post vebjorn.rod@nlogic.no  

Om arbeidsgiveren

I over 15 år har vi vært med på å utvikle nettverk- og datasenterløsninger i Norge, takket være våre ansatte som er blant de beste innen nettverk, datasenter og IT-sikkerhet i Norden. nLogic ble stiftet i Norge i 2007 og har i dag over 50 ansatte med lokal tilstedeværelse i Norge, Sverige og Danmark. nLogic har fokus på spisskompetanse innen våre markedssegment noe som sikrer kunden en optimal løsning. nLogic har flere samarbeidspartnere og gir kunden den beste løsningen basert på produkter fra ledende leverandører som Juniper, Infinera, Palo Alto, Arctic Wolf, SentinellOne m.fl.

Kandidater og henvendelser behandles fortløpende, så ikke vent med å vise din interesse. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål? Ta kontakt med Vebjørn for mer informasjon om stillingen eller vår konsulentavdeling.