IPv6 nettverkskurs

IPv6 nettverkskurs (NLT-IPV6-Nettverk) er et kurs som passer for tekniske ressurser i design og driftsavdelinger hos operatører og enterprise-kunder.

IPv6 nettverkskurs

Deltagerne bør ha grunnleggende IPv6-kjennskap, tilsvarende NLT-IPv6-Intro. IPv6 nettverkskurs kan kombineres med andre IPv6 kurs, samt tilpasses etter deltagernes behov.

Dato: Ta kontakt for å avtale dato
Pris: kr 4.500 per deltaker
Sted: nLogic, Oslo
Kursholder: Ola Thoresen

Om kurset

Dette kurset (NLT-IPV6-Nettverk) dekker design og implementasjon av IPv6 i et bedriftsnettverk. Vi går gjennom nettverksdesign og tjenester som autokonfigurasjon av IPv6 (SLAAC og DHCP). Videre ser vi på VPN-løsninger og brannmurer. I tillegg går vi gjennom metoder for feilsøking og problemløsning.

Kurset vil være en blanding av teori og bruk av lab, der utstyret består av både Cisco og Juniper rutere og Unix maskiner. I lab vil man øve på å sette opp infrastruktur med rutingprotokoller og transisjonsteknologi i et kjernenett. Videre vil man sette opp servere med og uten autoconf og se nærmere på DNS, inkludert hvordan denne passer inn i ulike migreringsstrategier.

Vi tilbyr også å holde kurs hos kunde, og innhold/lab kan tilpasses kundens behov slik at opplæring i organisasjonene blir mest mulig effektiv. Et kurs med spesialtilpasset innhold kan også holdes i våre lokaler med tilgang til lab her. Ta kontakt for et tilbud og sjekk av tilgjengelige tidspunkt.

For mer informasjon, ta kontakt med oss

Hvis du ønsker mer informasjon om IPv6 kurs, sjekke tilgjengelig tidspunkt eller få et tilbud, ta kontakt med oss.

Send en e-post til vår kursholder, Ola Thoresen, for spørsmål og praktisk informasjon.

Bilde av Ola Thoresen.

Ola Thoresen