IPv6 grunnkurs

IPv6 grunnkurs (NLT-IPV6-Intro) er et kurs som passer for tekniske ressurser i design og driftsavdelinger hos operatører og enterprise-kunder.

IPv6 grunnkurs

Kurset vil gi deltagerne kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å designe og konfigurere nettverk. IPv6 introkurs kan kombineres med andre IPv6 kurs, samt tilpasses etter deltagernes behov.

Dato: Ta kontakt for å avtale dato
Pris: kr 5.990 per deltaker
Sted: nLogic, Oslo
Kursholder: Ola Thoresen

Om kurset

«IPv6 96 more bytes, no magic» (NLT-IPV6-Intro) gir en oversikt over IPv6 standarder og protokoller, dekker IPv6 design og implementering, beskriver IPv6 operasjoner, infrastruktur, adressering, ruting, tjenester, dynamisk adressetildeling og overgangen fra IPv4 til IPv6.

Kurset gir en grunnleggende innføring i hvordan IPv6 fungerer, og hvordan man bør tenke og planlegge før man implementerer IPv6 i et bedriftsmiljø. I tillegg lærer man grunnleggende oppsett og feilsøking av IPv6 på forskjellige plattformer.

Vi tilbyr også å holde kurs hos kunde, og innhold/lab kan tilpasses kundens behov slik at opplæring i organisasjonene blir mest mulig effektiv. Et kurs med spesialtilpasset innhold kan også holdes i våre lokaler med tilgang til lab her. Ta kontakt for et tilbud og sjekk av tilgjengelige tidspunkt.

For mer informasjon, ta kontakt med oss

Hvis du ønsker mer informasjon om IPv6 kurs, sjekke tilgjengelig tidspunkt eller få et tilbud, ta kontakt med oss.

Send en e-post til vår kursholder, Ola Thoresen, for spørsmål og praktisk informasjon.

Bilde av Ola Thoresen.

Ola Thoresen