Telecomworld i Tromsø

Telecom World arrangeres i Tromsø 25. – 26. april 2024. Rundt 300 deltakere fra ledersjiktet i hele verdikjeden i den norske bredbåndsbransjen er forventet å delta i Tromsø.

  • Lokasjon

    Tromsø

  • Dato

TelecomWorld er en årlig begivenhet som bringer sammen ledende aktører innen telekommunikasjonsbransjen for å utforske, diskutere og dele innsikt om de nyeste trendene, teknologiene og utfordringene i bredbåndsbransjen.

TelecomWorld arrangeres i Tromsø 25. – 26. april 2024. Rundt 300 deltakere fra ledersjiktet i hele verdikjeden i den norske bredbåndsbransjen er forventet å delta i Tromsø. Få med deg ny inspirasjon og ideer fra 2 spennende konferansedager med god tid til mingling, god mat og drikke samt underholdning sammen med blant andre politikere, myndigheter, leverandører og en mengde operatører.

Praktisk informasjon om TelecomWorld

Dato: 25. – 26. april
Sted: Tromsø, Clarion The Edge

Mer informasjon om TelecomWorld i Tromsø.

Vi vil være på plass i Tromsø fra tirsdag 23 april. Ønsker du å møte oss i forkant av arrangementet eller booke et møte med oss. Ta kontakt med oss.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å booket et møte med oss eller har spørsmål om oss? Ta kontakt med oss direkte eller send oss en melding via skjema.