Tech Update Kristiansand

Vi tar med oss våre teknologipartnere og inviterer til tech updates og workshops, for faglig påfyll og lærerike diskusjoner.

  • Lokasjon

    Radisson Blu Caledonien Hotel Kristiansand

  • Dato

  • Tid

    13:00 – 21:00

  • Pris

    Gratis

Vi har gleden av å invitere til et innholdsrikt seminar som vil gi deg siste nytt fra oss og våre teknologipartnere, i tillegg til kunnskapdeling gjennom workshops.

På vår Tech Update vil du få inspirasjon og svar på hvordan AI, automatisering og effektive løsninger kan bistå deg og din virksomhet med å styrke og forenkle nettverk- og sikkerhetsinfrastruktur.

Agenda

13:00 – 13:30, Registrering, kaffe og snacks

13:30 – 13:50, Velkommen ved Anders Brækken, Salgsdirektør nLogic

– En introduksjon med fokus på løsninger innent nettverk, sikkerhet og kritisk infrastruktur
– Gjennomgang av HPE sitt oppkjøp av Juniper Networks
– Presentasjon av våre partnere og hvordan de passer inn i din infrastruktur
– WiFi as a Service – Sikkert, raskt og problemfritt trådløst nettverk

13:50 – 14:10, Juniper Access Assurance – Next Gen Network Access Control – Admir Begovic, Juniper Networks

Bli med på reisen inn i fremtidens Network Access Control løsning med Juniper Networks. Vi tar deg med på en spennende reise hvor vi utforsker hvordan Juniper Networks revolusjonerer Network Access Control (NAC) med 100% skybasert tilnærming, og deler viktige konsepter, funksjoner og fordeler med denne innovative NAC-løsningen integrert i Mist porteføljen.

14:10 – 14:25, Pause og mingling

14:25 – 14:45, Sikkerhet når IT og OT møtes, Kristian Samstad, Palo Alto Networks

Hvordan kan vi få synlighet og kontroll på Industrielle IoT enheter? Og hvordan skal man forholde seg til OT systemer når de kobles til tradisjonelle IT nettverk? Kristian Samstad går igjennom Palo Alto Networks sine løsninger, og forteller litt om workshop’en som vil bli kjørt senere på dagen. 

Temaer som dekkes:

·  Grunnleggende komponentene i et ICS/OT miljø og konvergerte IT-OT nettverk

·  Hvordan bruke en Palo Alto brannmur for segmentering (62443/Purdue) og synlighet og kontroll av ICS-protokoller

·  Hvordan ransomware kan angripe OT miljøer

·  Hvordan forhindre ransomwareangrep

·  Innføring i OT-sikkerhetsdashboard som gir oversikt over enheter, subnett, risiko og sårbarheter

14:45 – 15:05, Backup; er det «Keiserens nye klær»? Eyvind Røst, Rubrik

H.C Andersen gir oss historien om keiseren som kjøpte nye klær, som ble usynlige for alle mennesker som er dumme eller inkompetente. Hva har dette med backup å gjøre, tenker du. Den største trusselen mot organisasjoners virke er i dag ondsinnede angrep. Nye regelverk dukker opp (bl.a. DORA for finans) og andre strammes inn (NIS1 —> NIS2) for å sikre at vi beskytter data og tjenester godt nok. Men evner vi å forstå utfordringene? I dette foredraget ser vi på noe av kompleksiteten et ransomware-angrep fører med seg. Ringvirkninger, evne til å motstå totale tap av data, og ikke minst evnen til å gjenopprette. Er tradisjonell backup godt nok, er det bare å begynne med gjenoppretting, eller må vi tenke nytt? Eller trenger vi, som i eventyret, et barn til å fortelle oss «sannheten»…

15:05 – 15:25, Pause og mingling

15:25 – 15:45, Krav og forventninger til fremtidens datasenter, Nutanix
Den moderne måten å bygge IKT drift i dag er å se på plattformløsninger i istedenfor å prøve å sy sammen flere enkeltstående løsninger. Denne plattformtilnærmingen effektiviserer drift, øker sikkerheten og redusere kostnader. En slik plattformtilnærming kan også oppfyller fremtidens krav til skalering, sikkerhet og fleksibilitet noe som er avgjørende for å utnytte dataene i dagens distribuerte og skybaserte miljøer.

15:45 – 16:00, Pause og mingling

16:00 – 17:30, Workshops

Våre partnere inviterer deg til workshops og Q&A. Vi setter opp opp flere ulike workshop muligheter slik at du kan velge ut fra hva du har behov for å diskutere eller lære mer om.
Sammen med oss på workshop har vi med oss Juniper Networks, Rubrik, Nutanix, Palo Alto Networks, i tillegg til at våre egne eksperter er med for å kunne hjelpe deg med løsninger fra Opengear, Arctic Wolf, Infinera og en rekke andre partnere.

17:30 – 18:00, Mingling

18:00 – 21:00, Middag i restaurant på hotellet.

Praktisk informasjon

Tid: 7. februar kl 13:00 – 21:00
Sted: Kristiansand, Radisson Blu Caledonien Hotel, Vestre Strandgate 7.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående vårt arrangement? Ta kontakt med oss!