nLogic Tech Update Bergen

Vi tar med oss våre teknologipartnere og inviterer til tech updates og workshops, for faglig påfyll og lærerike diskusjoner.

  • Lokasjon

    Clarion Hotel Bergen

  • Dato

  • Tid

    13:00 – 21:00

  • Pris

    Gratis

Vi har gleden av å invitere til et innholdsrikt seminar som vil gi deg siste nytt fra oss og våre teknologipartnere, i tillegg til kunnskapdeling gjennom workshops.

På vår Tech Update vil du få inspirasjon og svar på hvordan AI, automatisering og effektive løsninger kan bistå deg og din virksomhet med å styrke og forenkle nettverk- og sikkerhetsinfrastruktur.

Agenda

13:00 – 13:30, Registrering, kaffe og snacks

13:30 – 13:50, Velkommen ved Anders Brækken, Salgsdirektør nLogic

– En introduksjon med fokus på løsninger innen nettverk, sikkerhet og kritisk infrastruktur
– Gjennomgang av HPE sitt oppkjøp av Juniper Networks
– Presentasjon av våre partnere og hvordan de passer inn i din infrastruktur
– WiFi as a Service – Sikkert, raskt og problemfritt trådløst nettverk

13:50 – 14:10, Juniper Access Assurance – Next Gen Network Access Control – Admir Begovic, Juniper Networks

Bli med på reisen inn i fremtidens Network Access Control løsning med Juniper Networks. Vi tar deg med på en spennende reise hvor vi utforsker hvordan Juniper Networks revolusjonerer Network Access Control (NAC) med 100% skybasert tilnærming, og deler viktige konsepter, funksjoner og fordeler med denne innovative NAC-løsningen integrert i Mist porteføljen.

14:10 – 14:25, Pause og mingling

14:25 – 14:45, Cyber Security – Hans Kristian Eiken og Arne Soland, Palo Alto Networks

Hvordan ville du like å bli angrepet av tre millioner tannbørster eller bli offer for et dataangrep gjennom en sensor i fisketanken din? Tanken virker absurd, men i den stadig mer tilkoblede verdenen vi lever i, er slike scenarioer ikke lenger utenkelig. Fra hverdagslige apparater til spesialiserte sensorer, er alle enheter sårbare for cybertrusler. Men frykt ikke – vi tar et dypt dykk inn i hvordan Palo Alto Networks’ IoT-løsninger kan enkelt løse utfordringene knyttet til operasjons teknologi og internett-tilkoblede enheter når det gjelder datasikkerhet.

14:45 – 15:05, Backup; er det «Keiserens nye klær»? Eyvind Røst, Rubrik

H.C Andersen gir oss historien om keiseren som kjøpte nye klær, som ble usynlige for alle mennesker som er dumme eller inkompetente. Hva har dette med backup å gjøre, tenker du. Den største trusselen mot organisasjoners virke er i dag ondsinnede angrep. Nye regelverk dukker opp (bl.a. DORA for finans) og andre strammes inn (NIS1 —> NIS2) for å sikre at vi beskytter data og tjenester godt nok. Men evner vi å forstå utfordringene? I dette foredraget ser vi på noe av kompleksiteten et ransomware-angrep fører med seg. Ringvirkninger, evne til å motstå totale tap av data, og ikke minst evnen til å gjenopprette. Er tradisjonell backup godt nok, er det bare å begynne med gjenoppretting, eller må vi tenke nytt? Eller trenger vi, som i eventyret, et barn til å fortelle oss «sannheten»…

15:05 – 15:25, Pause og mingling

15:25 – 15:45, Fremtidens datasenter, Nicolai Imset, Nutanix

Store bransjeendringer krever nye valg. Nutanix tilbyr robuste løsninger for å beskytte dine data, automatisere oppgaver og tilrettelegge for bærekraftig utvikling med kunstig intelligens. I dette innlegget får du innsikt i:
Store bransjeendringer krever nye valg. Nutanix tilbyr robuste løsninger for å beskytte dine data, automatisere oppgaver og tilrettelegge for bærekraftig utvikling med kunstig intelligens. I dette innlegget får du innsikt i:
– Hvordan Nutanix håndterer sikkerhetsutfordringer i informasjonsforvaltning.
– Automatiserte prosedyrer for tilgang og sporbarhet som sparer tid og ressurser.
– Utvikling av bærekraftige løsninger med kunstig intelligens, uten å ofre kostnadseffektivitet eller ytelse.
Finn veien videre med Nutanix!

15:45-16:05 Opengear, Robert Klasson – Sales Engineer Nordic

– Opengear Intro
– Out-Of-Band ”Why Network need Opengear”
– Into the future with SMF, launched 15Feb 2024
– Solution and case example, “First day, Every day, Worst day”

16:05-16:20 Pause

16:20-16:40, Så enkelt kan Cyber Security være, Alexander Ervik Johnsen, Arctic Wolf

Hvordan kan Arctic Wolf hjelpe deg med å løse dagens og fremtidens cybersikkerhets utfordringer, uten å gjøre store endringer på dine eksisterende IT sikkerhetsløsninger?

16:40 – 17:45, Workshops

Våre partnere inviterer deg til workshops og Q&A. Vi setter opp opp flere ulike workshop muligheter slik at du kan velge ut fra hva du har behov for å diskutere eller lære mer om.
Sammen med oss på workshop har vi med oss Juniper Networks, Rubrik, Nutanix, Palo Alto Networks, i tillegg til at våre egne eksperter er med for å kunne hjelpe deg med løsninger fra Opengear, Arctic Wolf, Infinera og en rekke andre partnere.

17:45 – 18:00, Pause/vi forflytter oss til middag

18:00 – 21:00, Middag i restaurant på hotellet

Praktisk informasjon

Tid: 11. april kl 13:00 – 21:00
Sted: Clarion Hotel Bergen

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående vårt arrangement? Ta kontakt med oss!