Møt oss i nLogic på Sikkerhetsfestivalen

Vi ser frem til å delta på Sikkerhetsfestivalen, som er Norges største møteplass for fagpersoner innen sikkerhet og kritisk infrastruktur.

En gruppe nLogic-ansatte.
 • Lokasjon

  Lillehammer

 • Dato

 • Type

  Konferanse

Vi ser frem til å delta på Sikkerhetsfestivalen 2024, som finner sted fra 26. til 28. august i Lillehammer. Denne årlige begivenheten samler sikkerhetseksperter og bransjeledere for å diskutere de nyeste trendene og utfordringene innen sikkerhet, kritisk infrastruktur og beredskap.

Hvorfor delta på Sikkerhetsfestivalen?

Sikkerhetsfestivalen er Norges største møteplass for fagpersoner innen sikkerhet, kritisk infrastruktur og beredskap. Her får vi muligheten til å:

 • Lære av de beste: Delta på foredrag og paneldiskusjoner ledet av internasjonale og nasjonale eksperter.
 • Utforske ny teknologi: Opplev de nyeste innovasjonene innen sikkerhetsteknologi gjennom demonstrasjoner og utstillinger.
 • Nettverk: Møte kolleger og bransjepartnere for å utveksle erfaringer og bygge verdifulle relasjoner.
 • Bli inspirert: Få nye perspektiver og idéer som kan hjelpe oss med å forbedre våre egne sikkerhetsløsninger.

Vår stand på Sikkerhetsfestivalen

Besøk vår stand i utstillingsområdet for å lære mer om våre nyeste produkter og tjenester innen sikkerhet, kritisk infrastruktur, rammeverk og beredskap. Våre eksperter vil være til stede for å svare på spørsmål, demonstrere løsninger og diskutere hvordan vi kan hjelpe din virksomhet med å oppnå bedre sikkerhet.

Bli med oss

Vi inviterer alle interesserte til å delta på Sikkerhetsfestivalen og besøke vår stand. Dette er en unik mulighet til å bli kjent med oss, våre verdier og hvordan vi jobber for å fremme sikkerhet i en stadig mer kompleks verden.

For mer informasjon om festivalen og påmelding, besøk Sikkerhetsfestivalen 2024s offisielle nettside.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om vår deltakelse på Sikkerhetsfestivalen eller har spørsmål om våre sikkerhetsløsninger.