Møt oss på NONOG-6 / NIX 2024

NONOG / NIX er et årlig arrangement som samler nettverksingeniørene i Norge og nabolandene til en dag med interessante tekniske samtaler, debatter og peering.

NONOG-6 / NIX 2024 er den sjette utgaven av konferansen og møteplassen for norske nettverksoperatører, kjent som Norwegian Network Operators Group (NONOG), kombinert med Norwegian Internet eXchange (NIX)-møtet. Dette arrangementet samler eksperter, operatører og entusiaster fra det norske internett- og nettverksmiljøet for å dele kunnskap, diskutere trender, og samarbeide om å løse utfordringer i bransjen.

Hvorfor delta på NONOG-6 / NIX 2024?

  • Kunnskapsdeling: NONOG-6 / NIX 2024 fokuserer på å fremme kunnskapsdeling blant norske nettverksoperatører gjennom foredrag, workshops, og diskusjoner. Eksperter inviteres for å presentere nye teknologier, beste praksis, og innovative løsninger.
  • Samarbeid: En viktig del av arrangementet er å styrke samarbeidet mellom ulike aktører i nettverksbransjen. Dette inkluderer både operatører av internettleverandører (ISPer), akademiske institusjoner, offentlige myndigheter, og private bedrifter.
  • Utfordringer og Løsninger: Konferansen adresserer aktuelle utfordringer som cybersikkerhet, skalerbarhet, nettverksadministrasjon, og IPv6-implementering.
  • Nettverksbygging: NONOG-6 / NIX 2024 legger til rette for nettverksbygging og profesjonelle relasjoner gjennom konferansen.

Praktisk informasjon

Når: 24. september 2024
Sted: Domus Bibliotheca, Oslo Universitet

Vi i nLogic er tilstede på arrangement og er med som sponsor.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om NONOG-6 / NIX 2024, eller har lyst til å møte oss på arrangement.

Du kan ta kontakt med oss direkte, eller sende oss en melding i skjema nedenfor.