Møt oss på DKNOG

Vi gleder oss til å delta på DKNOG, et forum for nettverksoperatører. Det gir oss en unik mulighet til å dele innsikt og utveksle kunnskap.

  • Lokasjon

    København

  • Dato

  • Type

    Konferanse

DKNOG15 arrangeres i København 6. – 7. mars 2025 med rundt 250 deltakere fra Danmark og Norden. DKNOG ble grunnlagt i 2009 med det formål å skape en sosial plattform for kunnskapsutveksling i den danske nettverksbransjen.

Vår tilstedeværelse på DKNOG gjenspeiler vårt engasjement for bransjen og vår tro på betydningen av kunnskapsdeling. Dette arrangementet gir oss en plattform for å utforske nye perspektiver, dele ekspertise med en rekke interessenter og bidra til den fortsatte utviklingen av nettverksfellesskapet.

Vi ser frem til å delta i meningsfulle diskusjoner, lytte til inspirerende foredragsholdere og være en aktiv del av den kollektive innsatsen for bransjens fremtid.

Praktisk informasjon

Tid: 6. – 7. mars 2025
Sted: TBA

Mer informasjon, agenda og påmelding til DKNOG.

Om oss

Vi er en ledende kompetansepartner i Norden innen data- og telekommunikasjon og tilbyr komplette løsninger for tjenesteleverandører og datasentre.

Vi er din betrodde partner innen nettverk, sikkerhet og datasenter. Med vår omfattende bransjeerfaring og ekspertise tilbyr vi ikke bare produkter, men også verdifull ekspertise gjennom support- og konsulenttjenester.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om DKNOG og vår deltakelse, kan du kontakte oss direkte eller via skjemaet.