nLogic Tech&Takeaway 23. april 2020

Filestorage redefined!

I disse Coronatider har vi tatt Tech&Tapas hjem til deg! nLogics første Tech&Takeaway ble gjennomført den 23. april kl 13:00 - 14:30. Du kan se opptak av webinaret her.


13:00 - 13:45: Enterprise NAS fra Nutanix – hvorfor?? 
Det softwaredefinerte datasenteret fra Nutanix er en realitet. Gevinsten er skyens fordeler, men i eget datasenter. Med deres Enterprise NAS-løsning bringer Nutanix nå «Cloud-management» inn i NAS-verdenen også. Avanserte funksjoner som analyse av data følger med på kjøpet. Vincent Van Engelen i Nutanix viser oss hvordan Nutanix Files er skrudd sammen.
Foredragsholder: Vincent Van Engelen, Business Lead Nutanix Files, Nutanix

13:45 - 14:30: Global FileSystem, synkronisering og migrering av filsystemer
Store filområder krever gode verktøyer. Enten det er behov for synkronisering av filer til avdelingskontorer, behov for låsing av filer på tvers av lokasjoner, eller rett og slett migrering av filområder. Peer Software løfter filsystemet til neste nivå med deres PeerGFS. Her får du svaret på hvordan Isilon kan synkroniseres med NetApp eller Nutanix. Og du får svaret på hvordan neste migreringsjobb automatiseres.
Foredragsholder: Dennis von Eulenburg, Senior SE, Peer Software

Nutanix Files

Massiv datavekst, strengere personvernregler og bruken av sky endrer behovet for fillagring. Nutanix Files tilbyr ett konsoll for administrasjon, samt softwaredefinert fleksibilitet og dype analyser, for å løse utfordringene mange har med fildata.

Nutanix Cloud Bundle

nLogic kan levere bransjens mest avanserte løsning for hyperkonvergert infrastruktur, med Nutanix Enterprise Cloud. Løsningen gir enklere administrasjon av infrastruktur, provisjoneringer og oppgraderinger med ett enkelt klikk, og har innebygget sikkerhet. Med Nutanix Cloud Bundle får kunder en enkel inngang til sin egen Enterprise Cloud, med en veldig gunstig inngangspris.

Nutanix Files fillagring

Nutanix Files fjerner kompleksiteten ved utrulling og administrasjon av separate infrastruktursiloer for lagring av fildata.