Konsulenttjenester

nLogic tilbyr konsulenttjenester innen nettverk og sikkerhet

Våre konsulenter gir deg tilgang til spisskompetanse innen nettverk, IT-sikkerhet og datasenter som bistår deg fra de enkle til de mer komplekse løsningene. 

nLogic har landets ledende spesialister som dekker hele verdikjeden fra design til support. Nettverkskompetansen vår strekker seg fra store kjernenettverk, som utgjør ryggraden av nettet i Norge, til mindre bedriftsløsninger basert på trådløs- og kablet infrastruktur. Fokuset for alt vi gjør er å finne enkle, skalerbare og forutsigbare måter å jobbe sammen på. 

Vår kompetanse
Vi har spisskompetanse innen produkter og tjenester fra Juniper Networks, Cisco, Palo Alto Networks og Nutanix for å nevne noen. Nettverkskonsulentene våre håndterer alt fra design til implementering og vedlikehold av nettverk. 

Tett oppfølging 
nLogics nettverkskonsulenter utgjør et team som alltid er tett på kundene. Vi kan bistå både remote eller on-site; konsulentene våre sørger alltid for gode og skreddersydde løsninger. 

Vi hjelper våre kunder med 

Design og Arkitektur 
Når du bygger eller redesigner et nettverk, kan nLogic sine nettverkskonsulenter bistå med å definere omfanget og krav til prosjektet. Vi hjelper til med prosjektering og arkitektur, veiledning og detaljerte planer for migrering og implementering av nettverksdesignet.

Implementering og endringer
Våre nettverkskonsulenter evner å finne løsninger og anvende teknologi i forhold til dine behov og tilbyr bred og tilpasset kompetanse. Fra et enkelt kjøp av en komponent / device, til komplette leveranseprosjekter. I tillegg jobber vi med videreutvikling og optimalisering for nye tjenester i eksisterende nettverk.

Drift og vedlikehold
nLogic kan bistå med optimalisering, vedlikehold og support av ditt nettverk. Vi fokuserer på hvordan man kan dra mest mulig verdi ut av en nettverksløsning for å møte dine behov. 

Monitorering
nLogic hjelper deg med overvåkning og monitorering av dine nettverksløsninger. 

Ønsker du mer informasjon om våre konsulenttjenester?