Datasenterkonsulent

Våre datasenterkonsulenter er spesialister på design, implementering, drift og optimalisering av datasenterinfrastruktur. Vi hjelper deg med ditt neste prosjekt.

Fordelen med datasenterkonsulent

Våre datasenterkonsulenter gir deg råd og ekspertise innenfor design, implementering, drift og optimalisering av datasenterinfrastruktur. Dette kan inkludere alt fra maskinvarekomponenter som servere, lagringssystemer og nettverksutstyr til programvare, sikkerhetsprotokoller og redundansstrategier.

Vi hjelper virksomheter med å bygge eller oppgradere datasentre for å oppnå bedre ytelse, skalerbarhet, pålitelighet og effektivitet.

Vi hjelper deg med datasenterløsninger

Faglig tyngde

Vi har den faglige tyngden som skiller våre datasenterkonsulenter fra andre. Vi er sertifisert som Nutanix Cloud Champion og Juniper Elite Plus Partner, som er et kvalitetsstempel som gis til aktører som har det høyeste nivået av kunnskaper om løsninger og produkter fra utvalgt partner.

Våre partnere på datasenter

Nutanix-logo.

Trenger du en datasenterkonsulent?

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre datasenterkonsulenter og hva de kan hjelpe din virksomhet med.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra våre løsninger og invitasjoner til våre arrangementer.