Relatert

Velkommen, Golstan!

6. januar startet Golstan Eliassi i nLogic. Hun skal jobbe på salgsteamet som løsningsselger, med fokus på løsningen som Juniper Networks kjøpte i 2019 - Mist. Mist er markedets første AI-drevne Wifi-løsning, og den første innovative løsningen for trådløst på mer enn et tiår. 

Til nettsiden3

Hun skal jobbe med utvikling av området, spesielt rettet mot mellomstore og større bedrifter. Golstan har nylig fullført sin MSc i Human Resource & Organisations ved London School of Economics and Political Science. Hun har jobbet som Trainee hos Lenovo Norge, samt 9 år i data/gaming/fotoavdelingen til Elkjøp Lørenskog. 

"Mitt inntrykk av nLogic er at dette er en bedrift med høy faglig kompetanse, med sterk fokus på kvalitet i alle ledd og et godt arbeidsmiljø. Jeg har blitt varmt mottatt alle gangene jeg har vært innom selskapet før selve ansettelsen, og dette inntrykket ble ytterligere bekreftet etter at jeg startet her - alle har vært veldig støttende og hjelpsomme! Jeg ser fram til å lære IT-bransjen å kjenne, og gleder meg til å kaste meg ut i en ny rolle. Det blir enormt spennende å få være med på å utvikle et helt nytt løsningsområde, og jeg setter stor pris på å være omringet av slike kompetente kollegaer, som gjerne deler kunnskapen med meg."

Golstan røper at hun forguder mat, og har en spesiell forkjærlighet for burgere. Ellers liker hun å lese poesi, og hun omgir seg med musikk hele døgnet, spesielt gamle klassikere! Hun er med andre ord en allsidig dame, med mye energi og appetitt på ny kunnskap. Vi gleder oss til å se Golstans positive bidrag til selskapet og våre kunder!