nLogic leverer nettverket på Havblikk Festivalen for tredje år på rad

Vi ser frem til å være sponsor av Havblikk Festivalen, der vi leverer WiFi as a Service.

Vi ser frem til å være sponsor av Havblikk Festivalen for tredje året på rad. En festival som arrangeres i havgapet på Fanøy utenfor Florø. Sponsoratet vårt inkluderer å levere WiFi as a Service for å gi deltakere og arrangør en optimal WiFi opplevelse. Vår løsning, WiFi as a Service, spiller en avgjørende rolle i å støtte festivalens teknologiske behov, og vi er glade for å bidra til denne kulturelle begivenheten på vakre Fanøy.

Kulturell forankring i havgapet

Havblikk Festivalen, etablert av lokale ildsjeler i 2016, har som mål å bringe høykvalitets kulturtilbud til ytterkanten av Florø. Etter flere år med sommerkonserter på brygga, debuterte festivalen i 2019 med stor suksess, og har siden tiltrukket internasjonale artister som Sondre Lerche og Jarle Bernhoft. Festivalen har blitt et av sommerens høydepunkt, med økende besøkstall hvert år. På årets arrangement finner vi en rekke kjente artister, som f.eks Metteson, Maud, Aktiv Dödshjelp med flere. 

Teknologiske utfordringer og løsningene

Etter at festivalen debuterte i 2019 så har det vært økende deltakerantall hvert år siden. Dette har også gitt komplekse behov for kommunikasjon og transaksjoner, og et pålitelig nettverk er avgjørende for gjennomføring av festivalen. For å gjennomføre Havblikk Festivalen trengs det et nettverk som kan støtte salg, samtidig som det sørger for sømløs kommunikasjon mellom ulike systemer.

I forkant av 2022-festivalen ble behovet for en robust nettverksinfrastruktur tydelig. Dette nettverket måtte være raskt å sette opp og enkelt å vedlikeholde, spesielt siden festivalen drives av frivillige uten dedikerte IT-ressurser.

En partner på trådløst nettverk

Vi er glade for å ha med nLogic videre som sponsor, da vi trenger en pålitelig partner på trådløst nettverk. Med en partner på det trådløse nettverket, så sparer vi mye tid og kan fokusere på det viktigste som er å skape en fantastisk festivalopplevelse, forteller Johan J. Bakken, daglig leder i Havblikk.

Det trådløse nettverket på Havblikk festivalen er med på å støtte alle kassasystemer og interne IT-løsninger. Dette for å gi stabilt nettverk til ansatte, artister og besøkende.

Løsningen vi leverer til Havblikk er alt fra kablet til trådløst nettverk. Der vi bistår med oppsett og administrasjon av nettverket. Siden det bare er behov for nettverk i en gitt tidsperiode, så kreves god planlegging for å være mest effektive som mulig og sette opp ett nettverk som fungerer, forteller Golstan Eliassi, leder for support og tjenester i nLogic.

Vi ser frem til nok et år med spennende samarbeid der vi allerede er i gang med å designe nettverket. Ønsker du å lese mer om Havblikk Festivalen så kan du gjør det her.

Tilbakeblikk fra 2023