Juniper Networks

Juniper Networks

Relatert

Engineering Simplicity

nLogic AS er Juniper Networks Elite plus partner. Dette topp-partnernivået betyr for nye og eksisterende Juniper Networks-kunder at nLogic har det høyeste nivået av ekspertise og kunnskap innen nettverk, routing og sikkerhet, med en unik forståelse av Juniper Networks sine løsninger, og et unikt tjenestetilbud tilpasset det norske markedet. nLogic er partneren til Juniper i Norge med best dokumenterbar kompetanse og de mest erfarne og tyngste sertifiserte medarbeiderne.
 

Juniper elite plus partner logo

Juniper Networks er en innovativ produsent av nettverksteknologi, med fokus på automatisering, skalerbarhet og åpne standarder. Mange av verdens største og mest komplekse datasentere, telekom operatører og misjonskritiske nettverk, har valgt å bygge deres infrastruktur med Juniper Networks.

Trådløst nettverk til Norges Realfagsgymnas

Norges Realfagsgymnas (NRG) er en ungdoms- og videregående skole i Bærum, med totalt 250 elever og 25 lærere. Deres målsetning er å være Norges beste skole på matematikk-, realfags- og teknologiopplæring.
Karoline G. Johnsen 25. juni 20

Eidsiva bredbånd

Eidsiva bredbånd har vært kunde av nLogic siden 2007, og har fått bistand med design, implementering, opplæring og support 24/7. nLogic har også levert kurs og tilpassede workshops til Eidsiva Bredbånd etter behov. 

Basefarm og nLogic - Et samarbeid gjennom 10 år!

Når vi har Nord-Europas ledende aktør innen drift av internetteknologi som fast kunde, så gjør det oss litt ekstra stolte.