Marvis VNA for Datasenter

Marvis VNA for datasenteret er bransjens eneste AI-native virtuelle nettverksassistent for datasenterdrift.

Hva er Marvis VNA?

Marvis VNA, levert av Juniper Networks, er laget for datasentre og er den eneste AI-drevne virtuelle nettverksassistenten i bransjen. Den samarbeider med Juniper Apstra for å tilby proaktive og anbefalte tiltak for datasenteret. Marvis gjør det enkelt å stille spørsmål og få svar med sitt brukervennlige samtalegrensesnitt, drevet av GenAI. Med Marvis kan du spare tid og penger ved å løse problemer raskt, noe som også øker nettverkets oppetid.

Forbedret driftsopplevelse

Ved å kombinere kunstig intelligens og intensjonsbasert nettverk skaper Marvis VNA og Apstra en uslåelig driftsopplevelse for nettverksteam i datasentre. Sammen muliggjør de kontinuerlig tilpasning til skiftende nettverksmønstre, proaktiv identifisering av avvik og en mer responsiv og tilpasningsdyktig tilnærming til nettverksadministrasjon.

Proaktiv nettverksassistent

Marvis VNA gir nettverksteamet en enklere måte å forstå hvordan nettverket fungerer på, og de får raskt svar på vanlige spørsmål om distribusjon, konfigurasjon og feilsøking. Med Marvis VNA for datasenter kan operatørene redusere driftskostnadene med 85 %, og de får den tryggheten de trenger for å levere pålitelige, målbare, sikre og høykvalitetsforbindelser i stor skala for alle brukeropplevelser.

Funksjonalitet + fordeler

Juniper Elite Plus Partner

Vi er sertifisert som Norges eneste Juniper Elite Plus partner. Dette er et kvalitetsstempel som gis til partnere som har det høyeste nivået av kunnskaper om Junipers løsninger og produkter. Vi skal til enhver tid ha de aktuelle sertifiseringene hos våre utvalgte teknologipartnere, slik at kundene kan være trygge på at vi alltid kan bistå med det som trengs. 

Vårt samarbeid med ledende teknologipartnere, og fokuset på skreddersydde leveranser fra design til optimalisering, gjør at du får tilgang til alt du trenger under samme tak. Vi leverer komplette løsninger. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverks- og datasenterløsninger for din virksomhet.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer dyptgående informasjon. Du kan kontakte oss via skjema så svarer vi deg opp på e-post, eller kontakte oss direkte.