En introduksjon til AI-Native Networking Platform

En AI-Native Networking Platform utnytter avanserte algoritmer og maskinlæring for å forutse og reagere på nettverksutfordringer i sanntid.

Hva er AI-Native Networking Platform?

En AI-Native Networking Platform utnytter avanserte algoritmer og maskinlæring for å forutse og reagere på nettverksutfordringer i sanntid. Ved å samle inn og analysere data fra hele nettverket, identifiserer plattformen potensielle trusler og flaskehalser før de blir et problem. Dette resulterer i bedre ytelse, pålitelighet og sikkerhet for ditt nettverk.

AI-Native forenkler nettverksinfrastrukturen

Reduser antall problemer i nettverket, nedetid og ytelsesproblemer. Finn ut hvordan de riktige dataene og den riktige sikre infrastrukturen resulterer i en høy sikkerhet i hele nettverket med Juniper AI-Native nettverksplattform.

Full ytelse og sikkerhet på nettverksinfrastruktur

AI-Native Networking Platform leverer resultater i hele organisasjonen

Proaktiv feilsøking gir opptil
90%
færre feilmeldinger
Selv konfigurering gir opptil
9x
raskere implementering

Den beste AI-en for nettverket ditt

Ofte stilte spørsmål om AI-drevet nettverk

Ønsker du å vite mer om AI-Native Networking Platform?

Som Norges eneste Juniper Elite Plus Partner, så har vi både kunnskapen og ekspertisen innen produkter og løsninger fra Juniper Networks.

Ønsker du en demo av AI-Native Networking Platform eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med oss direkte eller send inn en melding via skjema nedenfor.