Juniper SRX brannmur

Effektiv sikkerhet for enhver arkitektur

Brannmur fra Juniper Networks

Med en brannmur fra Juniper Networks får du en sikkerhetsløsning som beskytter dine ressurser mot trusler. Med avansert trusselmonitorering og allsidige konfigurasjonsalternativer gir Juniper brannmur pålitelig beskyttelse for virksomheter av alle størrelser. Fra kompakte enheter til kraftige løsninger, tilbyr Juniper en skalerbar plattform for nettverkssikkerhet som kan tilpasses etter spesifikke behov.

Juniper Networks lanserer ny brannmur-serie

Juniper Networks har lansert en ny produktserie innen brannmurteknologi. Denne innovative serien representerer et betydelig skritt fremover i nettverkssikkerhet, og er skapt for å møte dagens mest utfordrende trusselbilder.

SRX brannmur

SRX brannmurer er en integrert del av Juniper Connected Security-porteføljen, som beskytter network edge, datasenternettverket og skyapplikasjoner. Brannmurene drives av operativsystemet Junos og er tilgjengelige fysisk og virtuell. De administreres alle av Juniper Security Director Cloud, noe som gir en enhetlig administrasjonsopplevelse og konsekvent håndhevelse av sikkerhetspolicyer på tvers av hybrid-nettverket.

Brannmurene i SRX-serien er bransjens mest effektive mot trusler. De tilbyr AI-drevet beskyttelse som nøyaktig forutser inntrenging, skadelig programvare og andre trusler og stopper dem før de stopper virksomheten din.

Ønsker du mer informasjon om SRX brannmurer?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om SRX brannmurer eller andre sikkerhetsløsninger fra Juniper Networks. Vi er din Juniper Elite Plus Partner.