Datasenter

Relatert

Datasenter

nLogic tilbyr effektive datasenterløsninger, bygget på de samme prinsippene mange av de store skyleverandørene bruker i sine datasentre. Dette gir store besparelser i tidsbruk, lavere it-kostnader, og en mulighet for å fokusere på å levere verdi til forretningen.

nLogics datasenterkonsept

Enterprise Cloud: Nutanix sine hyperkonvergerte løsninger gir de samme fordelene som med en skytjeneste, men med sikkerheten og kontrollen som kommer med et eget datasenter. Bedre ytelse, mer fleksibilitet, lavere eierskapskostnader og opp mot 80 prosent mindre tid på å administrasjon. Det er noen av gevinstene med Nutanix nye IT-infrastruktur, som transformerer kundens datasenter til en egen intern sky. Kunden kan velge når det er ønskelig å bruke ressurser i den interne og den offentlige skyen, og kan fritt flytte mellom de to etter behov.

Datasenter-nettverk: Juniper Networks er en innovativ produsent av nettverksteknologi, med fokus på automatisering, skalerbarhet og åpne standarder. Mange av verdens største og mest komplekse datasentere, telekom operatører og misjonskritiske nettverk, har valgt å bygge deres infrastruktur med Juniper Networks.

Cloud Data Management: Sikkerhetskopiering og gjenoppretting kan være en svært tungvint prosess, med behov for mange ressurser. Rubriks visjon har vært å gjøre dette så enkelt som mulig, med få feilkilder og lite behov for administrasjon. Rubriks løsning gjør det enkelt å komme i gang, og i stedet for en rekke manuelle operasjoner håndterer vårt system dette autonomt. Det går av seg selv

Datasenter-lagring: Størstedelen av verdens samlede datamengde er skapt i løpet av de siste to årene og veksten fortsetter. Tradisjonelle lagringssystemer er ikke bygget for denne utfordringen, men det er objektlagring. Cloudian er en ledende aktør innen objektlagring og den eneste produsenten som garanterer 100 % kompatibilitet med Amazon S3-standarden. Cloudian gir en rask vei til å etablere S3 objektlagring i eget datasenter eller som hybrid sky. Arkitekturen i løsningen er skalerbar og åpen for "multi tenancy".


nLogics partnere

juniper-networks-nlogic-partner
nutanix-nLogic-partner
Rubrik-nLogic-partner
Cloudian-nLogic-partner
Infinera_nlogic-bredbandsnett
palo-alto-networks-nlogic-partner
Accedian-nlogic-bredbandsnett
vmware_nlogic_partner

Med våre utvalgte teknologipartnere og nLogics ekspertkompetanse, gjør vi det mulig å effektivisere it, ved å bygge og drifte skybaserte datasenterløsninger. Løsningene er programvaredefinert og gir deg full oversikt over dine private, offentlige og distribuerte skybaserte miljøer. Dette gir et enkelt og sikkert utgangspunkt for å administrere IT-infrastruktur, applikasjoner og data, og dermed vil det gi en redusert it-kompleksitet og en økt it-fleksibilitet. nLogic sine løsninger, gir deg muligheten for å legge grunnlaget for virksomhetens digitalisering og forretningsutvikling, med reduserte it-kostnader.

nLogic fokuserer på å:

  • Levere den komplette løsningen, med vår solide kompetanse i bunnen.
  • Hjelpe kunden i hele prosessen, ivareta kunden gjennom hele reisen.
  • Se deg som kunde, du vil ikke forsvinne i massen hos oss!
  • Vite hva kunden behøver, vi leverer kvalitet og ikke kvantitet.
  • Gi deg personlig support - utført av noen som kjenner deg, din infrastruktur og dine behov.

 

nLogic sitt mål er å tilby kundene en komplett portefølje, med løsninger som setter dem i stand til å transformere sine datasentre, gjennom intelligens i programvarelaget, innebygget maskinlæring, virtualisering og overgang til en åpen og skalerbar arkitektur.

TRANSFORM YOUR DATACENTER - TRANSFORM YOUR BUSINESS

nLogic har ansatt en av nestorene i norsk IT

Første som tok Nutanix, Rubrik og Cloudian til Norge

Datasenterkompetanse

nLogic satser stort innen datasenter, og har ansatt fire nye mennesker med den bredeste kompetansen og lengste erfaringen innen Rubrik og Nutanix.

Karoline G. Johnsen 1. juni 18

Basefarm og nLogic - Et samarbeid gjennom 10 år

Når vi har Nord-Europas ledende aktør innen drift av internetteknologi som fast kunde, så gjør det oss litt ekstra stolte. 

nLogic 1. feb 18

nLogic er valgt som Juniper Networks datasenterpartner

Juniper Networks er ikke alene om å hevde at det innen 2020 vil være 7,6 milliarder internettbrukere med 50 milliarder tilkoblede enheter, som kontinuerlig skal ha tilgang til data. Siden lanseringen av QFabric løsningen i 2011, har Juniper Networks kontinuerlig utviklet nye teknologier og sammen med sine partnere satset på innovative datasenterløsninger. Som en del av denne satsningen, er nLogic valgt til å være Juniper Networks datasenterpartner i Norge. 

Morten Pedersen 18. nov 15

nLogic leverer hyperkonvergerte løsninger med Nutanix

nLogic satser stort innen morgendagens datasenter. Nutanix hyperkonvergerte løsninger har vokst frem som det beste alternativet for å møte dagens og morgendagens krav til ytelse, fleksibilitet og enkelhet.

Karoline G. Johnsen 20. apr 18

nLogic leverer Cloud Data Management med Rubrik

nLogic satser videre innen automatisering og datasikkerhet i forbindelse med vårt datasenterkonsept. Som en del av denne satsningen har vi inngått partnerskap med Rubrik.


Vil du bli kontaktet for mer informasjon?
Navn
Firma
Mobil
E-post
Hva ønsker du mer informasjon om?