Datasenter

Løsninger

Robuste, effektive og sikre løsninger for ditt behov og budsjett

IT konsumeres og leveres i dag på andre måter enn tidligere, noen workloads kjører i eget datasenter, ansatte bruker SaaS og i tillegg kjører noen workloads i offentlig sky eller hos lokale service providere. Dette kan skape nye siloer, kompleksitet mtp administrasjon og uforutsigbare kostnader. Vi hjelper våre kunder med å velge moderne, effektive, robuste og sikre datasenterløsninger som best passer behovet og budsjettet deres, uavhengig av om kunden ønsker å kjøre alt i eget datasenter, offentlig sky eller en hybrid modell. 

Våre teknikere har erfaring fra IT-drift, og kjenner godt til de oppgavene og ufordringene en slik arbeidsdag medfører. Samtidig er de oppdatert og sertifisert på den nyeste, markedsledende teknologien. Med sin brede bakgrunn og lange fartstid har de god oversikt og forståelse for teknologitrendene, og de evner å se både detaljene og helheten. Våre konsulenter dekker hele spekteret: cloud, nettverk, sikkerhet, datasikring/disaster recovery, virtualisering, server/lagring, virtuelle desktops, ROBO, backup/restore, DevOps,IoT/Edge, Container og database.

Med våre utvalgte teknologipartnere og nLogics ekspertkompetanse, gjør vi det mulig å effektivisere IT, ved å bygge og drifte skybaserte datasenterløsninger. Løsningene er programvaredefinert og gir deg full oversikt over dine private, offentlige og distribuerte skybaserte miljøer. Dette gir et enkelt og sikkert utgangspunkt for å administrere IT-infrastruktur, applikasjoner og data, og dermed vil det gi en redusert kompleksitet og en økt fleksibilitet. nLogic sine løsninger, gir deg muligheten for å legge grunnlaget for virksomhetens digitalisering og forretningsutvikling, med reduserte IT-kostnader.

nLogic fokuserer på å:

  • Levere den komplette løsningen, med vår solide kompetanse i bunnen.
  • Hjelpe kunden i hele prosessen, ivareta kunden gjennom hele reisen.
  • Se deg som kunde, du vil ikke forsvinne i massen hos oss!
  • Vite hva kunden behøver, vi leverer kvalitet og ikke kvantitet.
  • Gi deg personlig support - utført av noen som kjenner deg, din infrastruktur og dine behov.

nLogics datasenterløsninger leveres i samarbeid med våre partnere, som alle er ledere innen sitt område:

Nutanix sort

 

NY-logo-Juniper

 

Rubrik sort y

 

Cloudian sort

 

 

Kontakt oss direkte eller fyll ut skjema og vi kontakter deg.