Hvorfor trenger du Out of Band Management?

Er alle delene av nettverket ditt, fra datasentre til kantnettverk og IoT-enheter, pålitelige og robuste om nettverket ikke er tilgjengelig?

Hvorfor trenger du out of band management?

Systembrudd kan skyldes nettangrep, menneskelige feil eller en rekke andre faktorer miljøforhold. Et bredt spekter av forskjellige nettverkselementer kan også forårsake systembrudd, som f.eks kabelforbindelser, strømforsyninger, brytere, tett datamaskinchassis, til og med klimaanlegg er mulige kilder til problemer.

Er alle delene av nettverket ditt, fra datasentre til kantnettverk og IoT-enheter, pålitelige og robuste om nettverket ikke er tilgjengelig?

Ingen virksomhet har i realiteten råd til et nettverksbrudd, men jo mer omfattende nettverk du har, jo mer sannsynlig er det at du vil oppleve nettopp dette. Disse avbruddene er kostbare, og krever i noen tilfeller tilstedeværende teknikere og reparatører. Selv når det gjelder hardware oppdateringer, konfigurasjoner og omstarter. Det du trenger er remote-access gjennom en sekundær forbindelse som gir deg 24/7 tilgang til nettverksenhetene dine.

Last ned whitepaper uten registrering

Last ned vårt whitepaper for å lære mer om:

  • Hva kan forårsake systembrudd
  • Forskjellen mellom In-Band og Out of Band management
  • Hvorfor du trenger Out of band management og hvordan du alltid har tilgang til dine nettverksenheter

Ønsker du en demo av vår out of band løsning?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post for å avtale tidspunkt for demo.