Tre gode grunner til å velge Out of Band Management

Tre gode grunner til å velge Smart Out of Band Management for dine nettverksenheter.

Med out of band management får virksomheten et ekstra sikkerhetslag, optimaliserer administrasjonsprosesser og bidrar til å sikre kontinuerlig drift, selv ved nettverksbrudd. Mange virksomheter med et virksomhetskritisk nettverk spredd på flere lokasjoner drar stor nytte av out of band management, og sparer store kostnader ved å benytte seg av out of band management.

Tre gode grunner til hvorfor virksomheter velger out of band management:

  1. Unngå høye kostnader når nettverket ditt er nede. 
  2. Reduser nedetid fra timer til minutter.
  3. Unngå en kjedelig telefon fra din leder, medarbeider eller kunder.

Hvorfor virksomheter trenger out of band management

Ingen virksomhet har i realiteten råd til et nettverksbrudd, men jo mer omfattende nettverk du har, jo mer sannsynlig er det at du vil oppleve nettopp dette. Virksomheter med kritisk nettverk kan sikre oppetid 24/7 med remote-access gjennom en sekundær forbindelse.

Usikker på om out of band management er noe du trenger for ditt nettverk? Last ned pdf for å lese mer om OOBM.

Vet du egentlig hva et nettverksbrudd koster for virksomheten?

Et robust nettverk er avgjørende for suksessen til nesten enhver organisasjon. Når det ikke er tilgjengelig, så faller produktiviteten, virksomheten blir økonomisk påvirket og omdømme kan svekkes.

I en rapport fra Opengear kommer det frem hva den reele kostnaden for virksomheter er ved nettverksbrudd. Last ned pdf nedenfor.

Be om en demo

Ønsker du en demo av vår out of band management løsning? Fyll ut skjema så kontakter vi deg for å avtale tidspunkt for demo.