Juniper Networks Switcher

Relatert

Switcher med kapasiteten og enkelheten for ethvert datasenter

Dagens datasentre er under press med stadig nye teknologier, økende antall applikasjoner, og stadig skiftende trafikkmønstre. For å være fleksible, må de være bygget rundt switching arkitekturer som reduserer managementkompleksitet og akselererer distribusjonen. Juniper's Ethernet switching portefølje støtter en rekke innovative switching arkitekturer som støtter implementeringer som skalerer fra dusinvis til tusenvis av porter, og leverer en svært fleksibel løsning for så og si ethvert datasentermiljø.


Virtualiserte og skybaserte applikasjoner, big data, SDN og en stadig mer mobil arbeidsstyrke, som bruker mange forskjellige enheter, gjør at rykket på bedrifters datasentre er stort. I et forsøk på å redusere overbelastning, knytter nettverksarkitekter flere komponenter til eksisterende arkitekturer som ikke nødvendigvis ble utviklet for skalerbarhet og fleksibilitet. Disse tilleggene kan midlertig løse problemene, men de skaper et mer alvorlig problem: nettverkskompleksitet. Komplekse nettverk kan ikke tilpasse seg så raskt til endringer i bedriftsmiljøet, noe som svekker deres fleksibilitet.

Juniper Networks Datasenter Switcher
Juniper Networks tilbyr en helhetlig løsning for hvordan man bygger et datasenternettverk som spenner seg over ulike teknologier, flere datasentre og skyer - både fysisk og virtuelt. Følgende løsningsbeskrivelse gir en oversikt over Juniper Networks datasenter switching arkitekturer; Virtual Chassis, Virtual Chassis Fabric og Junos Fusion for datasenteret, samt spine-and-leaf Layer 3 fabrics. Swithchene fungerer som fleksible byggeklosser for nettverk som spenner seg fra dusinvis til tusenvis av porter. Juniper datasenter switcher, gir sammen med Juniper-routing, sikkerhet, SDN og åpne økosystemløsninger, en omfattende arkitektur som akselererer distribusjon og leveranse av applikasjoner innen og på tvers av flere lokasjoner og skyer.

De primære byggeklossene i Juniper's datasenter switching arkitektur

  • EX4300 Ethernet Switch - Ethernet swither som leverer en høyytelses datasenter aksess løsning
  • EX9200 Ethernet Switch - En serie programmerbare Ethernet switcher som forenkler distribusjonen av sky applikasjoner, server virtualisering og verktøy for samarbeid med rike medier i datasenter kjerne- og aggregeringsmiljøer
  • QFX5100 Switch - En fleksibel, høy ytelses-, lav latency- og funksjonsrik serie av Layer 2 og Layer 3 swither, optimalisert for virtualiserte datasentermiljøer
  • QFX5200 Switch - En serie med høyytelses fastkonfigurasjon aksess swither som passer perfekt til utplassering av leaf i neste generasjons IP fabric nettverk. 
  • QFX10000-Switch - En serie av funksjonsrike fastkonfigurasjons- og modulære switcher optimalisert for høyskala-, automatiserte- og virtualiserte aggregasjonsmiljøer med støtte for høy tetthets 10GbE, 40GbE, 100GbE med mer.
  • Junos® Space Network Director - Programvare for nettverksadministrasjon som lar nettverksadministratorer visualisere, analysere, og kontrollere bedriftens enterprise nettverk, datasenter og campus, fysisk og virtuelt, kablet og trådløst

Virtual Chassis configuration
 

virtual-chassis-


Virtual Chassis Fabric configuration
 

Virtual-chassis


Layer 3 and open clos IP fabric configuration
 

layer-3


Junos Fusion configuration
 

junos-fusion


Junos EVPN configuration

Junos evpn configurationEVPN