Tjenester

Tjenester

Tjenester - nService

nLogic har spisskompetanse innen design, arkitektur, implementering og optimalisering på mange ulike infrastrukturer innen datasenter, sikkerhet og nettverk. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminare

planlegge-nlogic
bygge-nlogic
drifte-nlogic

Vurdering, design og planlegging av ditt nettverk

Analyse og vurdering

nLogic sine nettverkskonsulenter gir konkrete råd om hvilke valg som kan være avgjørende for hvor vellykket og økonomisk gunstig en løsning eller et design vil være, og hjelper deg å maksimere verdien av din nåværende infrastruktur ved å identifisere risikoer og muligheter, analysere nettverket, og anbefale løsninger for optimalisering. Målsetningen er å finne nye løsninger som gir våre kunder muligheten til å levere tjenester på en sikrere, mer pålitelig og optimal måte.

Design og planlegging

Når du bygger eller redesigner et nettverk, kan nLogic sine nettverkskonsulenter bistå med å definere omfanget og krav til prosjektet. Vi hjelper til med prosjektering og arkitektur, veiledning og detaljerte planer for migrering og implementering av nettverksdesignet.

Implementering av ditt nye eller oppgraderte nettverk

Våre konsulenter evner å finne løsninger og anvende teknologi i forhold til dine behov og tilbyr bred og tilpasset kompetanse. Fra et enkelt kjøp av en komponent / device, til komplette leveranseprosjekter. De jobber også med videreutvikling og optimalisering for nye tjenester i eksisterende nettverk.

Prosjekt

nLogic sine nettverkskonsulenter har kompetanse i prosjektledelse og bruker prosjekt som metodikk i leveranseprosessen. Vi har modeller som gir god styring av prosjekter og som er optimalisert for leveranser innen data- og telekommunikasjon.

Educational Service

nLogic arrangerer en rekke kurs og seminarer. Se dagens oversikt her, eller abonner på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

Vårt kurstilbud er rettet mot de som jobber med nettverks- og sikkerhetsrelaterte fagområder.

Hold deg oppdatert på hva som skjer innen viktige fagområder.
Med egen kurslab kan du få praktisk opplæring knyttet til kurset, innhold/lab kan tilpasses kundens behov
Vi tilbyr også kundespesifike kurs utenom våre standardkurs, og tilbyr også å holde kurs hos kunde.


Junos grunnkurs 
(NLT-JINTRO) gir en innføring i bruk av Junos, Junipers operativsystem for rutere, switcher og brannmurer. Kurset holdes i våred i lokaler ved Jørgen Johnsen, Senior Systems Engineer i nLogic.

IPv6 Kurs
nLogic er sterkt involvert i migrering til IPv6 og tilbyr tilpassede kurs; IPv6 grunnkurs, IPv6 nettverkskurs, IPv6 sikkerhetskurs og IPv6 i datasenteret. Kursene holdes i våre lokaler ved Ola Thoresen, nettverkskonsulent i nLogic. De passer for tekniske ressurser i design og driftsavdelinger hos operatører og enterprise-kunder. 


Vil du bli kontaktet for mer informasjon?
Navn
Firma
Mobil
E-post