Lighthouse software

Full oversikt over hele plattformen for Network Resilience med Lighthouse Software.

Hva er Lighthouse software?

Lighthouse er en programvareløsning som er utviklet for å forenkle nettverksadministrasjonen. Lighthouse danner grunnlaget for Opengears Network Resilience Platform og gir et enhetlig rammeverk for administrasjon.

Systemadministratorer, nettverkskonsulenter og IT-supportteam bruker Lighthouse til å distribuere, administrere og reparere Opengear enheter, samt andre fysiske og virtuelle tilkoblede ressurser. API-et gir tilgang til konfigurasjonsenheter.

Lighthouse software

Lighthouse software gir tilgang til nettverksenhetene dine via tilkoblede konsollservere på hvert enkelt sted. Lighthouse er en API-drevet plattform med HTML5-grensesnitt som gir sikker tilgang til eksterne nettverk, uavhengig av hvordan de er tilkoblet eller hvordan brukeren samhandler med systemet.

Når Lighthouse er tilgjengelig på tvers av en distribuert virksomhet med datasentre og eksterne lokasjoner, blir det kontrollsenteret i en omfattende Network Resilience Platform, uavhengig av produksjonsnettverket.

Lighthouse er tilgjengelig i Enterprise- og Automation Edition.

Smart Management Fabric (SMF)

SMF utvider verdien og funksjonaliteten i en Smart Out of Band løsning ved å muliggjøre et enhetlig administrasjonsrammeverk.

  • Få tilgang til serveradministrasjonsverktøy og administrer IP-baserte (fysiske og virtuelle) ressurser.
  • Bruk dine foretrukne automatiseringsverktøy til å klargjøre, overvåke og administrere IP-endepunkter i stor skala.

Med SMF kan brukerne få tilgang til og klargjøre de tilkoblede ressursene og holde sensitiv informasjon internt og trygt. SMF bruker bransjestandarder og dynamiske IP-rutingsprotokoller for skalerbar maskin-til-maskin- og bruker-til-maskin-tilkobling i et «out of band network» med mer.

Fordeler med Lighthouse

Forenklet implementering – Registrer, fjern og effektiviser konfigurasjonen av tilkoblede fysiske og virtuelle ressurser på en sikker måte.

Enkel administrasjon – Bli «source of truth» for tilkoblede ressurser ved å klargjøre dem på dag 0/1 og deretter spore oppdateringer og endringer.

Rask tilgang – Lighthouse er et enkelt verktøy å bruke for alle tilkoblede endepunkter som gir rask og enkel tilgang

Har du spørsmål?

Ønsker du mer informasjon av Smart Management Fabric, Lighthouse Software eller en demo av vår out of band management løsning?

Ta kontakt med oss direkte eller fyll ut skjema nedenfor.