Nettverk

Nettverkskomponenter

Trådløse nettverk

nLogic leverer trådløse nettverksløsninger drevet av AI som revolusjonerer administrasjon, sikrer optimal ytelse og gir verdifull innsikt om brukernes opplevelser.

Brukerens opplevelse i fokus

Trådløse nettverk handler ikke lenger om å gi kunder, besøkende og brukere tilgang til internett. En stabil internettforbindelse er i dag en forventning fremfor et ønske, og kvaliteten på trådløse nettverk defineres i stedet av hver enkelt brukers opplevelse. 

nLogic leverer løsninger som er designet for å imøtekomme sluttbrukernes forventninger i dagens digitaliserte samfunn, gjennom å levere et optimalisert trådløst nettverk - raskt, effektivt og uten problemer.

brukeropplevelse-wifi-studenter
trådløse-nettverk-administrasjon

Enklere hverdag for IT-avdelingen

Problemløsning, vedlikehold og feilsøking kan være en svært tidkrevende prosess. Det å i tillegg skulle holde oversikt over brukernes opplevelse av nettverket, er også utfordrende.

nLogic leverer trådløse nettverksløsninger som benytter kunstig intelligens, maskinlæring og automatisering for å forenkle IT-avdelingens hverdag, og forbedrer nettverkets effektivitet, forutsigbarhet og skalerbarhet. Skreddersydde dashbord gir komplett oversikt over nettverket. Arbeid kan utføres hvor og når som helst. Eksempelvis kan antall utrykninger til ulike lokasjoner reduseres. Samtidig får du tilgang til dyptgående analyse og verdifull innsikt.

 

 

Skapt for fremtiden

Trådløse nettverk fasiliterer mye av den enorme teknologiske utviklingen vi ser rundt oss i samfunnet, og er i dag mer kritisk for virksomheten enn noen gang tidligere. Likevel har nettverksløsningene i seg selv hatt liten utvikling det seneste tiåret, og vi ser at mange av de tradisjonelle trådløse nettverksløsningene har en kompleks arkitektur og høye kostnader knyttet til drift og vedlikehold.

nLogics løsninger er basert på teknologi som gjør både arkitekturen og driften av nettverket mindre kompleks. Den AI-drevne plattformen som benyttes, har forenklet hverdagen for mange av våre kunder, som Bonnier News og Norge Realfagsgymnas.

Manuelle oppgaver som både kan være tidkrevende og kjedelige automatiseres, og risikoen for menneskelig svikt reduseres. Viktigst av alt er at systemet vi benytter er skapt for å takle fremtidens utfordringer, i en verden der stadig flere enheter er tilkoblet nettverket.

 

Våre samarbeidspartnere

nlogic er en spisskompetansepartner som stiller høye krav til våre utvalgte teknologipartnere.

Vi er i dag Elite-partner av anerkjente Juniper Networks, og tilbyr Juniper sine trådløse nettverksløsninger, drevet av Mist AI. Juniper er en pionér innen AI-drevne trådløse nettverk, og ble nylig utnevnt til leder av Gartners prestisjetunge Magic Quadrant, for kablet og trådløst nettverk.

Vi samarbeider også med Ruckus Wireless, som innoverer trådløs teknologi for å møte bransjespesifikke behov og dekke de mest krevende bruksområdene.

 

Derfor bør du velge trådløst nettverk fra nLogic

Våre erfarne konsulenter har spisskompetanse innen design av trådløse nettverk, både for innen- og utendørs bruk, skreddersydd til den enkelte lokasjon. Vi bistår ditt IT-team både i forkant og etterkant av installasjonen, og tilpasser nettverksoppsettet ut ifra dine behov.

nLogic tilbyr:

  • Pålitelige og stabile løsninger designet for optimale brukeropplevelser
  • Skybasert administrasjon som forbedrer effektivitet, forutsigbarhet og skalerbarhet
  • Fremtidsrettede og unike feilsøkingsverktøy som forenkler drift, feilsøking og problemløsning
  • Skreddersydde dashbord som gir den nødvendige oversikten for å gjøre dyptgående analyser og verdifull innsikt
  • AI-drevne løsninger skapt for fremtidens behov, utfordringer og muligheter
Golstan-Eliassi-nlogic-mist

Har du spørsmål? Kontakt oss:

Golstan Eliassi
Løsningsselger trådløse nettverk
m: +47 98 42 87 08 
e: golstan@nlogic.no