Rubrik Cloud Data Management

Relatert

Automasjon og økt sikkerhet for dine data

Rubriks store grad av automasjon gir deg skyfølelsen i eget datasenter på området backup, datasikring og dataadministrasjon. nLogic og Rubrik gir deg en løsning for Cloud Data Management som i stor grad forenkler backup og samtidig gir deg stor sikkerhet mot ransomware. 

Rubrik passer godt inn i nLogics portefølje av løsninger for datasenter. nLogic vil med Rubrik møte behov vi ser hos våre kunder:

  • Ønsket om forenklede verktøy for backup og recovery for virtuelle, fysiske og sky-miljøer.
  • Behovet for en betydelig høyere grad av automasjon i datasentre.
  • Lavere eierskapskostnader og større grad av dynamikk og fleksibilitet.
  • Bedre sikkerhet mot ransomware.

Rubrik har i løpet av kort tid snudd opp ned på markedet for backup, med sin løsning Rubrik Cloud Data Management. De tilbyr en helhetlig plattform for administrasjon og beskyttelse av data, uansett hvor dataene befinner seg. Du får muligheten til å løfte blikket og tenke helhetlig i forhold til bedriftens data, og etablere en felles løsning for å beskytte og administrere disse. Løsningen bygger på de samme prinsippene som sky-leverandørene bruker og er derfor SLA-drevet, sterkt automatisert, og har innebygget maskinlæring.

nLogic har spisskompetanse innen Rubrik design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge den Rubrik-løsningen som passer best for dem. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. 


Noen relevante artikler:

En enklere og sikrere backupløsning

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting kan gjøres betydeligere enklere enn tidligere. Med mer automatisering følger lavere eierskapskostnader og større fleksibilitet.

Rubrik Andes 5.2 er annonsert!

Rubrik har annonsert 5.2, som gir høyere ytelse, sikkerhet og compliance. Den nye versjonen gir 3-5 ganger bedre ytelse for VMware, med nye funksjonaliteter innen gjenoppretting, bedre kontroll for Oracle DBAer, samt nye funksjoner for økt compliance og enklere administrasjon.

Rubrik utpekt som leder av Gartner

nLogic er stolt av å kunne dele nyheten om at vår datasenterpartner, Rubrik, er utpekt av Gartner som det ledende selskapet når det kommer til "Completeness of Vision" i Gartner's Magic Quadrant for Data Center Backup & Recovery Solutions.
Hege Anett Albrigtsen 30. juli 20
lau-sørensen-nlogic

 

Spørsmål? Ta kontakt:
Lau Sørensen
M: 90 53 35 24
E: lau@nlogic.no


nLogics datasenter-partnere

juniper-networks-nlogic-partner

 

nutanix-nLogic-partner

 

Rubrik sort y
Cloudian-nLogic-partner