HYCU for Nutanix

Dine data, din sky – du kontrollerer!

Våre kunder har fått øynene opp for hyperkonvergert infrastruktur og fordelene en slik løsning gir. Hyperkonvergert infrastruktur (HCI) forenkler bruken av server-, nettverks- og lagringsressurser, ved å tilby en enkel arkitektur som skalerer sømløst etter som organisasjonen trenger det, og krever minimalt med administrasjon.

nLogic har levert mange Nutanix-installasjoner til kunder, som forteller at dette har revolusjonert måten de drifter datasenteret på – en infrastruktur som gir store besparelser av både tid og penger, med sin enkelhet og skalerbarhet. En utfordring knyttet til bruken av HCI har imidlertid vist seg å være sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

Backupen stikker kjepper i hjulene for HCI
Sikkerhetskopiering kan skape siloer på utsiden av HCI-arkitekturen, ettersom de fleste backupløsninger administreres i egne konsoller. Selve backup-prosessen vil ofte kreve en dedikert backup-server som kjører frittstående og kobler seg til HCI-løsningen når den skal gjennomføre en sikkerhetskopi. Den dedikerte backup-serveren vil som regel ha sitt eget lagringssystem for lagring av backupdata. Noen funksjoner, som umiddelbar gjenoppretting og off-site replikering, krever lagringsløsninger av produksjonskvalitet for å fungere effektivt. 

En backup-løsning som derimot er integrert i HCI-løsningen vil kunne bruke samme konsoll, noe som gjør implementering, administrasjon og overvåking av backupløsningen betydelig enklere. nLogic leverer den eneste løsningen for backup og recovery som er spesielt designet for datasentere som kjører Nutanix. Løsningen har tett integrasjon med Nutanix sin egen hypervisor, AHV og Nutanix sin sekundære lagringsløsning Mine.

Dette gir en kombinasjon av kraft og enkelhet som ingen andre løsninger kan matche:

  • Enkelt og raskt:  Utrulling av løsningen tar 3 minutter, gjenoppretting av data tar 2 minutter. Det er også mulig å administrere selve backupløsningen fra Nutanix Prism.
  • Enkelt vedlikehold: Oppdateringer med ett klikk. Nær null nedetid for vedlikehold, og ingen påvirkning på produksjonsmiljet når backup kjøres.
  • Fullstendig automatisert: Agentløs design, automatisk oppdagelse av applikasjoner som kjører i Nutanix-clusteret, applikasjonsbevisst sikkerhetskopi og granulær gjenoppretting forenkler driften. 
  • Effektiv: 50% mer effektiv enn andre backup-programvarer når det gjelder sikkerhetskopi av Nutanix ROBO (avdelingskontor).
  • Kostnadseffektiv: Ingen skjulte kostnader eller ytterligere lisenser som må kjøpes. Du står fritt til å velge backup-target, løsningen supporterer alle NFS/SMB/iSCSI NAS, Amazon, Azure, Google eller S3-kompatible lagringsløsninger (som f.eks Nutanix Buckets eller  Cloudian). 
  • Beskyttelse mot ransomware: Ved bruk av Nutanix Buckets eller Cloudian som backup-target, vil backupdata lagres slik at disse ikke kan endres eller slettes før en gitt dato. Dermed er man sikret mot at backupdata infiseres av løsepengevirus.

Denne løsningen leveres i partnerskap med HYCU. Løsningen støtter, i tillegg til backup av applikasjoner på Nutanix, også backup av virtuelle maskiner som kjører VMware, fysiske maskiner, samt applikasjoner som kjører i GCP og Azure – alt i samme løsning og samme konsoll. 

Vil du vite mer om denne løsningen, og hvilke fordeler den kan gi til deg som kjører Nutanix eller offentlig sky i dag? Ta kontakt med oss – vi er per i dag den eneste Norske HYCU-forhandleren på høyeste partnernivå – HYCU Premier Partner.

Har du spørsmål om HYCU?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.