MIST - så mye mer enn wireless!

Relatert

Den første innovative løsningen for trådløst på mer enn et tiår!

Trådløse nettverk har aldri vært mer kritisk for virksomheten. Likevel ble de fleste WLAN-løsninger som brukes i dag bygget før smarttelefoner, den moderne skyen, kunstig intelligens (AI), og før den nyeste trådløse teknologien engang eksisterte. 

For å gi moderne bedrifter en Wi-Fi-løsning tilpasset den digitale tidsalderen, bygget Mist den første AI-drevne WLAN-plattformen: Mist Wireless LAN. Denne plattformen kan ses på som den første innovative tilnærmingen til trådløst på mer enn et tiår. 

Med kjøpet av Mist Systems i 2019, ble Juniper Networks portefølje betraktelig styrket, med en unik WiFi-løsning. Mist er ikke en tradisjonell løsning for trådløst, fordi Mist bruker kunstig intelligens (AI) til å forenkle og effektivisere administrasjonen av trådløst. Løsningen er født i skyen, og bygger på en moderne arkitektur, uten fysiske WLAN-kontrollere. Det er også mulig å administrere det kablede nettverket, sånn at den AI-baserte feilsøkingen og kontrollen går på tvers av både WLAN og LAN.

Det finnes mange muligheter for automatisering og integrasjon via APIer, og i tillegg har løsningen integrert lokasjonsteknologi (Bluetooth) innebygget. Mist kombinerer AI, maskinlæring og datavitenskap med de nyeste skyteknologiene. Dette gir en smart, fleksibel og skalerbar løsning som optimaliserer den trådløse opplevelsen og gir innsikt i nettverket.

mist-platform-nlogic

 

Fundamentene i løsningen er WiFi Assurance, Wired Assurance, Premium Analytics og Marvis. Marvis er den første AI-baserte virtuelle nettverksassistenten til administrasjon av WLAN og LAN, og kan (ved hjelp av kunstig intelligens) på egen hånd fikse problemer, uten at nettverksadministratoren trenger å gjøre noe.

MIST kombinerer AI-automatisering med fleksibilitet i mikrotjenester.

  • Gir funksjonshastighet med sømløse oppgraderinger som tar minutter i stedet for måneder.
  • Gir full programmerbarhet via åpne APIer for proaktiv automatisering.
  • Tilpasser seg i sanntid etter endringer hos bruker og i forhold til enhets- og applikasjonsadferd, som gir forutsigbar, pålitelig Wi-Fi og nøyaktige plasseringstjenester.
  • Overvåker nettverkstrender i sanntid og sender varsler når servicenivåene brytes ned.
  • Gir anbefalinger for feilsøking og proaktive konfigurasjonsendringer.