Backup Microsoft 365

De fleste virksomheter er avhengig av Microsoft 365, har din virksomhet en backup løsning for å sikre at data ikke går tapt?

Hva er backup Microsoft 365?

Backup Microsoft 365 er en skybasert løsning for sikkerhetskopierings som tilbyr en automatisert backup- og gjenopprettingstjeneste for Microsoft 365-applikasjoner, inkludert
Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business,og Microsoft Teams.

Løsningen sørger for at alle kritiske data er sikkerhetskopiert, og at de raskt kan gjenopprettes i tilfelle av tap a data, noe som minimerer nedetiden og sikrer kontinuitet i virksomheten.

Hvorfor trenger du backup av din data?

De fleste antar at Microsoft gjenoppretter et eventuelt datatap dersom uhellet skulle være ute. Normalt sett har du imidlertid bare mulighet til å gjenopprette data for de siste 30 dagene. Det er du som i siste instans er ansvarlig for å beskytte egne data.

Backup Microsoft 365 er en komplett tjeneste som beskytter dataene dine mot utilsiktet sletting, cyber angrep eller andre hendelser. Tjenesten tilbyr backup fra de fleste skyleverandører, og gir deg ett kontaktpunkt uavhengig av hvor serverne dine er lokalisert.

Vi hjelper deg med backup av din data

Trenger du hjelp til å outsource backup fullt og helt? Vi hjelper våre kunder med en helhetlig tjeneste som sikrer at data som er lagret i Microsoft 365 alltid er tilgjengelig og enkelt kan gjenopprettes hvis uhellet er ute.

Våre ansatte har kompetansen og erfaringen som trengs for å gi din virksomhet riktige sikkerhetsløsninger som er enkle å bruke, oppdatere, automatisere og vedlikeholde.

Vanlig stilte spørsmål

Kom i gang med backup for M365

Har du spørsmål om backup eller våre løsninger? Send oss en forespørsel ved å fylle inn skjema, så tar vi kontakt med deg.