Backup for Enterprise

Backup er en nødvendighet for virksomheter som ønsker å unngå tap av data og rask gjenoppretting.

Hva er backup for enterprise?

Backup for enterprise er en tjeneste for virksomheter som ønsker sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data. Med tjenesten får du en omfattende backup løsning for lokal lagring, lagring i skyen eller begge deler. Vi hjelper deg med å sikkerhetskopiere data til lokale- og skybaserte enheter ut fra dine preferanser.

Hvorfor trenger du backup?

Backup er en nødvendighet for virksomheter som ønsker å unngå tap av data. Den primære hensikten med backup er å beskytte mot uforutsette hendelser som datatap, systemfeil, cyber angrep eller menneskelige feil. Tap av data kan føre til alvorlige konsekvenser, inkludert økonomiske tap, nedetid og svekket omdømme.

Backup gir ikke bare trygghet mot tap, men muliggjør også rask gjenoppretting. Ved å ha sikkerhetskopier av data tilgjengelig, kan virksomheter minimere nedetid og komme raskt tilbake til normal drift etter en krise. Dette er avgjørende for kontinuitet og pålitelighet i dagens forretningsmiljø.

Din langsiktige partner

Vi er din pålitelige partner på backup og recovery og har over 15 års erfaring og ekspertise i ryggen. Vi leverer ikke bare produkter, men også verdifull kompetanse gjennom støtte og support.

Våre ansatte har kompetansen og erfaringen som trengs for å gi din virksomhet riktige sikkerhetsløsninger som er enkle å bruke, oppdatere, automatisere og vedlikeholde.

Vanlig stilte spørsmål

Har du spørsmål om backup?

Er du usikker på hvordan backup løsningen din virksomhet har behov for? Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å planlegge ditt neste prosjekt