Gjestenettverk

Gjestenettverk gir gjester, kunder, partnere og leverandører rask og enkel tilgang til internett under deres besøk, uten at det går utover sikkerheten i nettverket ditt.
Samtidig har du full kontroll over hvem som er tilkoblet, og hvor mange det er som benytter seg av nettverket til enhver tid.

Gjestenettverk

Vi tilbyr gjestenettverk hvor all tilgang til det trådløse nettverket styres gjennom et dedikert dashbord med en rekke tilpasningsmuligheter. Som administrator kan du velge mellom en rekke forskjellige autorisasjoner for gjester som skal koble seg på, og du velger selv hvor enkel denne prosessen skal være for brukeren.

Når gjester kobler seg på nettverket sendes de til en innloggingsportal for å bekrefte tilkoblingen. Denne portalen tilpasses ut i fra dine behov og ønsker, og tilbyr blant annet tilkobling ved bruk av en sikkerhetskode eller ved bruk av en Google- eller Facebook-konto. 

Avhengig av hvor mye informasjon du ønsker om personen som benytter seg av det trådløse nettverket kan du legge til felter som navn, bedrift, hvem personen skal møte, e-postadresse, telefonnummer og lignende. Dette gir deg som administrator full oversikt over hvem som bruker gjestenettverket.

Alternativt kan du velge å la nettverk ligge åpent og tilgjengelig for alle, uten videre krav før tilkobling. Dette gir mindre data, men skaper til gjengjeld også mindre friksjon for brukeren. Fordi gjestenettverket er avskilt fra bedriftens nettverk opprettholdes datasikkerheten, men vi anbefaler å monitorere trafikk på nettverket og aksesspunktene dersom du velger dette alternativet.

Har du spørsmål om gjestenettverk?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.