Hvorfor analyse og rapportering er blitt en viktig del av en SOC-tjeneste

Hvordan detaljert rapportering styrker din IT-sikkerhet og holder styret og ledelsen oppdatert.

IT-avdelingen er de som drifter og kjøper inn sikkerhetssystemer for å forsvare virksomheten mot cyberangrep, men det overordnede ansvaret for IT-sikkerhet ligger til syvende og sist på styret og ledelsen.
Hvordan rapporterer du sikkerhetshendelser til styret og ledelsen i dag?

Mange sikkerhetsløsninger og IT-tjenester har i dag begrenset med muligheter for å analysere data og rapportere på viktige sikkerhetshendelser.

Sammen med Arctic Wolf inviterer nLogic til webinar 21. april kl 09:30 – 10:30 for å presentere hvordan en SOC-tjeneste kan gi deg verdifull innsikt om sikkerhetshendelser som er både viktig for IT-avdelingen, virksomheten, men ikke minst for styret og ledelsen.

I løpet av webinaret vil du lære mer om:

  • Hvordan Arctic Wolf analyserer data og gir anbefalinger for økt IT-sikkerhet
  • Sårbarhetskanning av ditt nettverk og endepunkter
  • Kontinuerlig analyse av ditt miljø og anbefalinger av forbedringer
  • Rikelig rapportering – få for eksempel ukentlige sikkerhets rapporter av ditt miljø, enten det er i datasenteret eller i Skyen (Azure,AWS og GCP)
  • Hvordan rapportering enkelt kan involvere styret og ledelsen
  • Integrasjon av av Arctic Wolf plattform mot din leverandør.

Webinaret er tilpasset IT-ledelse, IT-teknisk og innkjøp i alle typer selskaper.

For mer informasjon, ta kontakt:

isabell-nlogic-cropped-250

Isabell Løvgavlen
M: 97 67 69 53
E: isabell.loevgavlen@nlogic.no

 


Relatert

nLogic bringer ledende SOC tjeneste med 1600 sikkerhetseksperter til det norske markedet

Inngår partnerskap med en av verdens ledende aktører innen Security Operations
Karoline G. Johnsen 27. jan 22

Arctic Wolf

nLogic er partner med Arctic Wolf®, som er en ledende internasjonal aktør innen Security Operations. Samarbeidet er inngått for å hjelpe våre kunder med å beskytte seg mot dagens avanserte nettangrep. Arctic Wolf’s intelligente skybaserte plattform overvåker alle viktige datakilder, inkludert endepunkt, nettverk og sky. Bak løsningen står 1600 eksperter innen Security Operations. Dette gir organisasjoner tilpasset og forutsigbar beskyttelse mot både nye og eksisterende trusler.

Security Operations

IT-sikkerhet er et fagfelt som krever spesialister. De må være oppdatert på det løpende trusselbildet og de må være tilgjengelige 24/7, 365 dager i året. I tillegg til egne ressurser samarbeider nLogic med Arctic Wolf®, som er en ledende internasjonal aktør innen security operations og sikkerhetsrådgivning. Arctic Wolf kombinerer en intelligent skybasert plattform, med innsikt fra sine 1600 sikkerhetseksperter. Kompetansen gjøres målrettet til våre kunder gjennom dedikerte og navngitte rådgivere som blir kjent med kundens miljø og situasjon. Dette gir organisasjoner personlig og forutsigbar beskyttelse mot både nye og eksisterende trusler.
Karoline G. Johnsen 26. jan 22