Security Hands-on Lab

Sikkerhet, enkelhet og automasjon - Zero Trust i praksis - prøv selv!

Beklager, påmeldingen er nå stengt. Vi kommer til å sette opp dette igjen på et sendere tidspunkt, følge med i vår event-kalender for mer informasjon, eller meld deg på vårt nyhetsbrev så mottar du invitasjon.

nLogic inviterer til Security hands-on lab den 14. januar kl 12:30 - 15:30, hvor du lærer hvordan viktige deler av NSM sine retningslinjer kan implementeres på en enkel måte. 

Den siste tiden har det vært en rekke ransomware-angrep, noen av dem med alvorlige følger for driften, og med sensitive personopplysninger på avveie. Vi vil i dette webinaret demonstrere hvordan det er mulig å:

  • Begrense angrepsflaten ved hjelp av HCI (NSMs anbefaling pkt 2.2.2)
  • Sone med mikrosegmentering (NSMs anbefaling pkt 2.2.3)
  • Sikre at backupen ikke lar seg slette eller kryptere, så du faktisk kan gjenopprette til normal drift etter at angriperne har kommet inn.

Deretter får du tilgang til din egen virtuelle instans av løsningene, for fullverdig testing, mens våre eksperter er til stede for å svare på spørsmål. På dette arrangement er det begrenset plass, så sikre din allerede i dag!  

Det er gratis å delta.

Agenda:

12:30 - 12:35: Velkommen v/ Lau Sørensen, Datacenter Advisor, nLogic

12:35 - 13:00: Introduksjon til hvordan HCI fra Nutanix har innebygget sikkerhet og gir færre angrepsflater fra færre leverandører, samt hvordan mikrosegmentering hindrer spredning av angrep. v/ Ulf Rasmussen, Enterprise Cloud Advisor, Nutanix.

13:00 - 13:30: Introduksjon til Rubrik, og hvordan løsningen innfrir alle kravene man bør stille til en backup-løsning, for å sikre en best mulig rollback-mulighet. v/ Salvatore Buccoliero, Channel SE Nordics & Baltics, Rubrik

13:30 - 14:30: Nutanix Hands-on Lab, hvor du får din egen instans for fullverdig test av Nutanix HCI og Flow. nLogics Cloud Solutions Architect, Fabian Davik, er med for å guide og svare på eventuelle spørsmål.

14:30 - 15:30: Rubrik Hands-on Lab, hvor du får din egen instans av Rubrik Cloud Data Management, for fullverdig testing av løsningen. Rubriks Salvatore Buccoliero er med for å guide og svare på eventuelle spørsmål.

Velkommen!