Opptak Mist-webinarer

Opptak av gjennomførte webinarer

Mist Systems gjennomfører regelmessig webinarer. Her finner du opptak av noen av disse.

Webinar 1: 6 ting som er viktigere enn Wi-Fi 6.

Wi-Fi 6 er så 2019. OFDMA = museumsgjenstand. La oss ta en titt på hva som faktisk er relevant for Wi-Fi i 2020. Hvordan kan jeg sette fart på mitt nettverk, om det er 802.11ax, ac eller til og med 802.11n? Det finnes flere oversette, "hemmelige" faktorer som er mye viktigere hvis man skal ha godt Wi-Fi, enn det Wi-Fi 6 er. I dette webinaret får du vite hvilke ingredienser du trenger for å få både moderne og eldre trådløse nettverk til å gi adskillig bedre ytelse.

Webinar 2: Wi-Fi-feilsøkingens hellige gral.

Ta på deg rustningen, grip sverdet, og forbered deg på å overvinne de mest forferdelige Wi-Fi-problemer! I dette webinaret får du lære hvordan feilsøking kan gå fra å være en smertefull opplevelse til å bli en fornøyelse. Du lærer hvordan du løser problemer på 95 sekunder (i stedet for 95 timer), og det blir diskusjoner om pakkeanalyse i Wi-Fi 6-tiden, med forklaringer på hvordan det skal gjøres, avsløringer av velprøvde best practices røping av fallgruver.

Webinar 3: Mist Edge & Wi-Fi 6: Transformasjon av det AI-drevne selskapet.

Vi er stolte av å kunngjøre flere nye funksjoner i Mist-plattformen, som gjør den AI-drevne bedriften enda mer robust, enkel og skalerbar. Webinaret tar et dypdykk i:

  • AI for AX: Nye 802.11ax-tilgangspunkter med AI-dreven intelligens, som maksimerer verdien av Wi-Fi 6.

  • Mist Edge: Nytt produkt med mikroservices. Mist-skyen og dens distribuerte programvarearkitektur er skalerbar og fleksibel.
  • AI-dreven support: Vi endrer kundesupportopplevelsen, Mists AI-motor får kontinuerlig forbedret sine evner til å være proaktiv og tidsbesparende på problemløsning