Aktuelt

Velkommen Dorian!

3. januar startet Dorian Matic som Account Manager for Service Providers, I nLogic. Dorian er 28 år og kommer fra Asker. Han vil inngå i nLogics Service Provider team, som jobber med nettverksløsninger for bredbåndstilbydere i Norge, og jobbe mot både eksisterende og nye kunder.

Dorian-nlogic-web

Dorian har bakgrunn både som Account Manager og markedsfører, og har tidligere jobbet med websideutvikling. Nå gleder han seg til å bli del av et større firma, og et team med spisskompetanse og mulighet for faglig utvikling.

- Dette er et meget spennede område, en bransje i konstant utvikling, og med min interesse for IT, akkurat stedet jeg ønsker å være. Jeg ser frem til å spesialisere meg på bredbåndsnettverk. nLogic fremstår som et solid og bra selskap, med en veldig fin gjeng ansatte, og et kult og imøtekommende miljø.

På fritiden er Dorian glad i matlaging og trening, men hans aller største interesse er Fantasy Premier League. Og han er god. Per dags dato ligger han til og med over Magnus Karlsen i plassering. (Nå skal det sies at Karlsen har vært noe opptatt med sjakk i det siste, men poenget er at Dorian er rå i FPL). Dorian har også et høyt konkurranseinnstinkt, som vi gleder oss til å se mer av i nLogics leker og spill, men som han også vet vil komme til gode i jobben med å ta vare på nLogics kunder.

- Jeg er veldig service innstilt og legger min stolthet i å ta vare på og gjøre kundene fornøyd. Nå ser jeg frem til å komme i gang og til å bidra!

Velkommen Dorian!