Skreddersydd IPv6 kurs for Bergen kommune

Relatert

Med skreddersyd IPv6 kurs gjennomførte nettverkskonsulent i nLogic, Ola Thoresen, kurs for 25 deltakere fra Bergen kommune. Dermed ligger alt til rette for å begynne med implementering av IPv6 hos kommunen.

20.04.2017

«I løpet av kursdagene har jeg vært i kontakt med deltakerne, og tilbakemeldingene har bare vært positive. Ola oppfattes som en kunnskapsrik og dyktig instruktør, og vi er meget fornøyde med kurset som har blitt gjennomført, sier Paul Jacobsen fra Bergen kommune».

På tre dager har det blitt gjennomført IPv6 grunnkurs, med fordypning i nettverk, sikkerhet og datasenter. Kurset besto av undervisning, workshops og lab-øvelser for å gi deltakerne flere forskjellige tilnærminger til temaet.

«I vår egen lab har vi mulighet til å tilpasse innholdet, lage demonstrasjoner og lab-øvelser som passer kundens behov, uavhengig hvor kurset blir gjennomført. Ved å lage egne caser, demonstrere og arbeide på ulike tekniske oppsett, så kan vi bistå kunden med konfigurasjoner. Dette kan deltakere selv ta med seg videre inn i relaterte arbeidsoppgaver, etter endt kurs, forteller Ola Thoresen».

I 2015 ble nLogic offisiell datasenterpartner til Juniper Networks, og det har ført til at kurs kan skreddersys ut i fra kundens behov.

«Bergen kommune har fått maksimalt ut av IPv6 kurset, hvor vi har konkretisert arbeidet deres gjennom workshop. Det ble utarbeidet både IP-plan og en nettverksoversikt basert på infrastrukturen kommunen sitter på i dag, i tillegg til de fremtidige behovene kommunen har. Etter endt kurs har ansatte ved Enhet for digital driftstjenester i Bergen kommune tilegnet seg mye nyttig kunnskap, som kan brukes videre i arbeidet med å implementere IPv6 i Bergen kommunes infrastruktur, sier Ola».

Allerede neste uke skal Ola tilbake til Bergen, der det venter 25 nye deltakere fra Bergen kommune. Totalt blir det 50 personer som gjennomfører IPv6 grunnkurs, mens halvparten av disse også tar IPv6 fordypning.

Interessert i IPv6 kurs?

Se vårt kurstilbud her eller ta kontakt:

m: 92 09 04 30
e: ola.thoresen@nlogic.no

Ola-Thoresen-nlogic