Relatert

Velkommen, Erling!

Erling Karstensen startet i nLogic 20. april. Han skal jobbe på salgsteamet som Account Manager, med fokus på løsninger til våre kunder innen bredbåndsnett, i team med Robert Olsen.

MicrosoftTeams-image

"Planen er å gi ypperlig kundeservice og være aktiv sparringspartner for våre kunder", sier Erling.

Han har en åtte år lang teknisk karriere, med fagbrev i automasjon og elektro i bunnen. De siste tre årene har han jobbet i Stingray Marine Solutions i Oslo som servicetekniker.

"Jeg ser veldig fram til å ta med meg de erfaringene jeg har opparbeidet meg gjennom de 8 siste årene som tekniker, inn i en mer salgsorientert stilling hos nLogic. Jeg ønsket å starte i nLogic fordi de virker som en veldig kompetanseorientert bedrift, med et sterkt faglig miljø. Jeg ser fram til lære nye ting i en ny bransje, og bryne meg på nye utfordringar - og ikke minst til å møte og samarbeide med masse flinke folk."

På fritiden er Erling en stor-konsument av musikk, gjerne i form av konserter. Han er også engasjert i driften av en festival, som han og en kamerat startet på hjemplassen hans for noen år siden.

Vi ønsker Erling hjertelig velkommen til nLogic, og ser fram til å se hans positive bidrag til selskapet og kundene våre!