Enkel, skalerbar og sikker IoT-løsning, for analyser i sanntid

Relatert

Nutanix Xi IoT

IoT-enheter genererer enorme mengder data. Etter hvert som antallet sensorer og enheter øker vil mengden data fortsette å vokse i en svimlende fart. De fleste selskaper prosesserer dataene i skyen, en tilnærming som medfører store utfordringer, som f.eks båndbreddebelastning, manglende skalerbarhet, begrenset sikkerhet og problemer med personvern. 

Løsningen på dette er å flytte mer av dataprosesseringen til ytterpunktet, hvor dataen genereres. nLogic leverer en IoT-plattform som er 100 % softwaredefinert, med dataprosesseringen på ytterpunktet, støttet av maskinlæring. Dette gir deg en sømløs plattform mellom ytterpunktet og skyen, eliminerer kompleksitet, gir raskere utrulling og lar utviklerne fokusere på forretningslogiske IoT-applikasjoner og -tjenester. 

Løsningen kjører på en enhet plassert på ytterpunktet - en virtuell maskin, standard NX-hardware eller spesialisert hardware. SaaS-kontrollpanelet gir mulighet for å administrere hele plattformen, fra ende til ende, sentralt fra skyen gjennom et brukervennlig interface. Plattformen bruker Kubernetes, som lar deg konsollidere tradisjonelle IoT-applikasjoner og neste generasjons applikasjoner i containere. Plattformen gir sikker tilgang til IoT-datakilder helt fra ytterpunktet til skyen, inkludert AWS, Azure, GCP og private skyer. Den tillater også sømløs datamobilitet mellom ytterpunkt og sky, og lar brukerne sende metadata og bygge ML-modeller i skyen.


Kort om løsningen:

  • Bearbeiding av data på ytterpunktet i sanntid. Maskinlæring gir intelligent prosessering av data fra IoT-sensorer og enheter.
  • Kontinuerlig oppetid, selv med upålitelig båndbredde.
  • Raskere respons ute på ytterpunktet.
  • Ende-til-ende sikkerhet, fra ytterpunktet til skyen.
  • Innebygget cloud-connectors, uten manuelle API-scripts.
  • Tillater tilkobling av alle typer sensorer og enheter, ved hjelp av flere protokoller, MQTT eller IP-baserte systemer.


nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og optimalisering av Nutanix løsninger og hjelper deg i alle faser av anskaffelsen. Ta kontakt med oss på e-post for mer informasjon.

451 Research har skrevet en Pathfinder Report om IoT-plattformer som verktøy for digital transformasjon, last den ned her.

Nutanix Xi IoT har mange forskjellige bruksområder, og en av dem kan være i detaljhandel. Les mer i whitepaper her.

Les mer om Nutanix Xi IoT og Xi Edge her