NO | SE

Nutanix på Lenovo-hardware

Relatert

Nutanix og Lenovo ThinkAgile HX

Med Lenovo ThinkAgile HX kan nLogic levere en rekke noder, basert på Lenovos serverteknologi - designet spesifikt for Nutanix-kunder. 

Dette gir kunder som ønsker å kjøre Nutanix software større valgmulighet når det kommer til valg av hardware.

Økt enkelhet og oppetid

En suksessfull hyperkonvergert deployment avhenger av pålitelige servere som sikrer at dine forretningskritiske workloads kjører uten nedetid.

Forenklet infrastruktur: La din infrastruktur forsvinne i bakgrunne, i stedet for å kreve tid og ressurser. Dette frigir tid til å fokusere på kjerne-forretningen og innovasjon.

Pålitelighet: Din forretning er avhengig av at IT fungerer og er oppe. Lenovos servere ligger stadig på førsteplass når det gjelder rating av pålitelighet på x86-servere, i følge "ITIC Global Server Hardware and OS Reliability Survey".

 
Nutanix Lenovo

 

 

 

nLogic er Lenovo Data Center Partner Gold og Nutanix Master Partner, og har spisskompetanse innen design, implementering og optimalisering av disse løsningene. Vi hjelper deg i alle faser av anskaffelsen.

Nutanix Master Partner

nLogic prioriterer kunnskap og kvalitet høyt. Våre ansatte skal til enhver tid ha oppdatert spisskompetanse på løsningene vi leverer fra våre partnere, og dette brukes det mye tid og krefter på. Vi blir ekstra takknemlige når vi belønnes for vår iherdige innsats, og kan med glede kunngjøre at nLogic per september 2019 har blitt løftet til høyeste partnernivå av Nutanix - Master Partner.

Vurderer du HCI?

Last ned denne guiden, som sammenligner hyperkonvergert infrastruktur med tradisjonell infrastuktur og offentlig sky, og ser på eierskapskostnader og ROI (return on investment). Guiden er delt inn i følgende seksjoner: • Hva er hyperkonvergert infrastruktur. Oversikt og fordeler. • HCI mot tradisjonell infrastruktur. • HCI mot offentlig sky. • VDI på HCI

Nutanix demoutstyr

nLogic har Nutanix demoutstyr for utlån, så våre kunder får en fullverdig mulighet til å teste løsningen og all funksjonalitet.