nLogic utvider til Danmark

20.09.2022 I Pressemelding

nLogic Group etablerer seg i Danmark. Etableringen er et viktig steg i vår Nordiske strategi og skal gi våre kunder en sterkere tilstedeværelse i Norden.

Det er nå 15 år siden nLogic inntok utfordrerrollen, og satset for fullt som en spisskompetanseleverandør innen datasenter, nettverk og sikkerhet i Norge. Siden den gang har det vært en konstant vekst i selskapet, og nLogic ser at tiden nå er inne for å vokse videre i Danmark. Med noen av de beste ressursene allerede med på laget, er målet å bygge et sterkt faglig team i Danmark.

Erlend-Bonesvoll

«Tiden er nå inne for å etablere et eget selskap i Danmark, slik at vi kan være en enda bedre partner for våre danske kunder. Sentralt i vår satsning ligger spisskompetanse, tjenester og et nært samarbeid med noen utvalgte teknologipartnere», uttaler Erlend Bonesvoll, administrerende direktør i nLogic Group.

nLogic Danmark vil i starten i hovedsak fokusere på å levere løsninger fra Infinera og Juniper Networks.

esben-nlogic

«Med åpningen av kontor i Danmark er vi nå enda bedre i stand til å gi danske kunder de samme fordelene som oppleves i Norge og Sverige. Vårt fokus vil være å gi våre kunder kompetente, åpne og ærlige råd. Rådgivning der kundens behov er i fokus. Dette gjøres ved å bygge et sterkt team i Danmark av kompetente medarbeidere, samt å kunne trekke på sentrale ressurser i den nordiske nLogic-organisasjonen», uttaler Esben Dahl-Nielsen, CEO nLogic Danmark.

«For oss er spisskompetanse innen løsningene vi leverer høyest prioritert. Vi leverer ikke alt til alle, vi har nøye utvalgte samarbeidspartnere som vi lidenskapelig tror på, og skal til enhver tid inneha den nødvendige kompetansen kundene forventer», fortsetter Bonesvoll.

«Vår markedsstrategi er å gi kunden en opplevelse av at de har en kompetent og langsiktig partner. Vi gleder oss til å utvikle vår forretning i det danske markedet», avslutter Erlend Bonesvoll.


For spørsmål kontakt:

Erlend Bonesvoll
E: erlend.bonesvoll@nlogic.no
M: +47 40 61 44 44 

Esben Dahl-Nielsen
E: esben@nlogic.dk
M: +45 20 74 00 66