Cloud Data Management med Rubrik

Relatert

nLogic inngår partnerskap med Rubrik

nLogics datasentersatsning beveger seg over i automatisering av dataadministrasjon og datasikkerhet. Som en del av denne satsningen har vi inngått partnerskap med Rubrik.

I løpet av kort tid har Rubrik forandret markedet for backup og dataadministrasjon, med sin plattform Rubrik Cloud Data Management. Rubrik tilbyr en helhetlig plattform for administrasjon og beskyttelse av data, uansett hvilken sky disse befinner seg i. Dette gir mulighet for å løfte blikket fra backup av enkelte tjenester og virtualiserte miljøer, til å tenke helhetlig i forhold til bedriftens data, og etablere en felles løsning for å beskytte og administrere disse. Dette inkluderer både eget virtuelt miljø, IaaS-løsninger og ikke minst SaaS-løsninger.

Løsningen bygger på prinsippene fra sky-arkitekturer og er således SLA-drevet, automatisert og har innebygd maskinlæring. Til sammen vil dette utgjøre en viktig brikke i transformasjonen av datasentre. Løsningen kan både etableres i eget datasenter og i skyen, avhengig av organisasjonens behov.

Rubrik passer godt inn i nLogic sin portefølje av løsninger for datasenter, med blant annet tett integrasjon med våre partnere Nutanix og Cloudian. nLogic vil med Rubrik møte to behov vi ser hos våre kunder; Det første er å ta i bruk forenklede verktøy for backup og gjenoppretting, for virtuelle og fysiske miljøer, samt sky-løsninger. Det andre er behovet for transformasjon av datasentre til en betydelig høyere grad av automatisering. Forretningsmessig er denne transformasjonen nødvendig for å få ned eierskapskostnader, samt for å oppnå en større grad av dynamikk og fleksibilitet.

Rubrik er en «Plug-and-play»-løsning som skalerer lineært og dermed raskt kan implementeres, og utvides ved behov.

Rubrik er anerkjent som visjonær produsent i Gartner Magic Quadrant. I tillegg har Rubrik oppnådd stor anerkjennelse, som vinner av "Best of VMworld" samt Gold-award innen kategorien «Data Protection».  

nLogic er en kompetansepartner. Våre ansatte innehar Norges lengste og bredeste erfaring innenfor dette området. Med denne kompetansen kan vi levere kvalitet og profesjonalitet til våre datasenterkunder. Gjennom å tilby bransjeerfaring og et bredt spekter av support-tjenester ønsker vi å tilby en førsteklasses opplevelse for våre kunder – med de løsningene vi så lidenskapelig tror på.

Se også:

nLogic satser stort innen morgendagens datasenter – leverer hyperkonvergerte løsninger med Nutanix