nLogic leverer hyperkonvergerte løsninger med Nutanix

Relatert

nLogic satser på Nutanix

nLogic satser stort innen morgendagens datasenter. Nutanix hyperkonvergerte løsninger har vokst frem som det beste alternativet for å møte dagens og morgendagens krav til ytelse, fleksibilitet og enkelhet.

Ved å slå sammen flere lag med teknologi i datasenteret, og legge intelligens i et felles programvarelag, sparer man tid og penger. Samtidig har hyperkonvergerte løsninger vist seg å være betydelig raskere og mer robuste enn mange tradisjonelle løsninger.

nLogic er en kompetansepartner, og har opparbeidet seg en status som en seriøs og kvalitetsfokusert systemintegrator. Når vi nå tar steget inn i datasentermarkedet er det viktig at vi kan videreføre kompetanseprofilen og den tillitskapitalen vi har hos våre kunder. Etter en omfattende utvelgelsesprosess, hvor vi har lyttet til våre kunder og undersøkt trender og teknologier i markedet, falt valget på Nutanix. Dette er en produsent vi mener har et riktig «tankesett» om hvordan man kan endre dagens datasenterarkitektur over til en moderne plattform.  Nutanix sine løsningen passer meget godt til det norske markedet, samtidig som de oppfyller våre krav til kvalitet og teknologi. Det ble ytterligere bekreftet da Gartner plasserte Nutanix i klar ledelse over de andre aktørene i sin «Magic Quadrant» innenfor hyperkonvergerte løsninger i februar 2018.

Vi er vårt ansvar bevisst og tror ikke på å gjøre ting halvveis. Derfor har nLogic ansatt fire nye mennesker, som har den lengste og bredeste erfaringen med Nutanix sine løsninger i Norge. Dette gjør at vi allerede nå kan levere kompetanse basert på kvalitet og profesjonalitet til datasenterkunder.

Vi gleder oss til å starte på mange nye og interessante prosjekter sammen med både eksisterende og nye kunder, med målsetning om å bli den beste kompetansepartneren innenfor dette området.

nLogic sitt mål er å tilby en komplett portefølje, med programvareløsninger som setter bedrifter i stand til å transformere deres datasentre gjennom virtualisering og overgang til en åpen, intelligent og skalerbar arkitektur.

Gjennom å tilby bransjeerfaring og et bredt spekter av support-tjenester ønsker vi å tilby en førsteklasses opplevelse for våre kunder – med de løsningene vi så lidenskapelig tror på.

 

Om nLogic:
nLogic er en ledende systemintegratør, med spisskompetanse i å designe, implementere og vedlikeholde datasenter- og nettverksløsninger. Vi leverer til kunder som bygger og utvikler bredbåndsnett, telekom nettverk, datasenter og kunder med kritisk infrastruktur. Lær mer på www.nlogic.no

 

Om Nutanix:
Nutanix er en global aktør innen skybasert-programvare og hyperkonvergerte infrastrukturløsninger. Målsetningen er at kundene kan fokusere på applikasjoner og tjenester og slippe kompleksiteten de opplever i dag. Bedrifter over hele verden bruker Nutanix Enterprise Cloud OS-programvare, som deres plattform til kritiske applikasjoner. Nutanix sine løsninger sikrer mobilitet over både offentlige, private og distribuerte datasenterløsninger. Nutanix sin plattform kan kjøre enhver applikasjon, i en hvilken som helst skalering, med en dramatisk lavere total kostnad enn tidligere. Lær mer på www.nutanix.com