Mist Premium Analytics

Relatert

Synlighet og innsikt fra ende til ende

Selskaper moderniserer IT-løsningene sine for å understøtte deres digitale transformasjonsreise, men mange nettverkesansatte sliter med å holde følge. Mists Premium Analytics-tjenester lanseres i starten på april 2020, og gir dypere innsikt i nettverks- og forretningsdriften, mens den hjelper med å løse utfordringene knyttet til flommen av data fra mangfoldet av nettverks- og klient-endepunkter.

Mists kunder som har en av følgende abonnementstjenester: Mist Wired eller Wireless Assurance, Engagement eller Asset Visibility, og ser fordelene de får fra de innebygde rapporterings- og analysefunksjonene, har nå en komplementær tjeneste for å se nettverkets gjennomstrømnings-topper eller identifisere gjentakende besøkende (kunder eller ansatte). Dette gjør det mulig å justere ressursene på riktig måte, basert på langvarige og tilpassede analyser av data, for å samle innsikt.

Selskaper kan nå forvandles til AI-drevne foretak som dra nytte av dataene sine og henter ut mer verdi av nettverks- og lokasjons-kontekstene. Bedrifter får fleksibilitet til å bedre forstå utnyttet kapasitet ende til ende i nettverket, eller tilby forbedret forretningsinnsikt med rapportering som enkelt kan tilpasses, for å bedre forstå kjøpere og gjester. Mist Premium Analytics imøtekommer alle økende krav fra en virksomhets digitale transformasjon, på tvers av nettverks-, sikkerhets- og lokasjonsdomener.


Fordeler:
 • Ende til ende nettverkssynlighet
  Få innsikt fra nettverksløsninger fra Mist og tredjepart for å optimalisere sluttbrukeropplevelser, identifisere trender og optimalisere bruken av nettverksressurser.
 • Tilpassbare spørsmål om orkestrert nettverks- og applikasjonsytelse
  Samler og analyser opptil ett års data på tvers av nettverksenheter fra Mist, Juniper og tredjepart for å generere tilpassede spørsmål og rapporter om trådløsytelse og optimalisere leveranse av applikasjoner.
 • Kundesegmentering og -rapportering basert på brukernes telemetri
  Informasjon om trafikkbesøkene dine gir grunnlag for ressursplanlegging og innsikt i trafikkstrømmer når brukerne beveger seg fra et område til et annet.

Premium Analytics for nettverksinnsikt
For å sikre at forretningskrav og forventninger til din digitale virksomhet oppfylles, er nettverkssynlighet, kontinuerlig overvåking og innsikt kritiske elementer. Dette innebærer å identifisere mangler som påvirker applikasjoner, sluttbrukere og klienter.

Mist's Wired eller Wireless Assurance-abonnement inkluderer analyser av opptil 30 dager med data, for å forenkle prosessen med å trekke ut nettverksinnsikt fra data og analyser fra hele bedriften.

For å utvide disse funksjonene til å dekke også tredjeparts nettverks-enheter og med varighet på opptil 12 måneder eller lenger, sammen med muligheten til å generere tilpassede rapporter, er Mist Premium Analytics-tjenesten tilgjengelig som abonnement.

Følgende er noen viktige tilfeller fra nettverksanalyser fra Premium Analytics:

 • Nettverksinnsikt for å forstå og sikre opplevelse over det kablede og trådløse nettverket
 • Overvåknings- og atferdsrapporter for applikasjoner og kunder
 • Inntak, analyser og rapportering fra Juniper og tredjeparts nettverksenheter


Premium Analytics for forretningsinnsikt
Mists tjenester Wi-Fi Assurance, Engagement og Asset Visibility inkluderer en evne til å analysere opptil 30 dager med data på BLE- og Wi-Fi-baserte datasett for å gi innsikt i besøks- og tidstrender for de forskjellige segmentene av enheter på nettverket, med automatisk kategorisering av besøkende, kunder, tilknyttede selskaper, etc.

Ukeplaner for gjentatte besøkende (kunder eller ansatte) gir muligheten for å justere støtteressursene riktig eller introdusere forbedrede premium-tjenester. Mist Premium Analytics-tjenesten er tilgjengelig som et abonnement, og har også mulighetene for mer robust innsikt, som bevegelsesstier og andre tredjepartsdata, sammen med muligheten til å generere tilpassede rapporter.

Noen populære bruksområder:

 • Besøkssegmentering og trender med dynamiske kategoriseringer
 • Trender over unike besøkende, med bevegelsesflyt
 • Tilpasset rapportering på tredjepartsdata