Cloudian får 5 av 5 stjerner

Relatert

Les kundenes tilbakemeldinger i Gartner PeerInsights

Gartner PeerInsights gir kunder muligheten til å gi sine vurderinger av IT-løsninger de har tatt i bruk. nLogic har spisskompetanse på Cloudian HyperStore, som jevnt over har fått fem av fem stjerner, og gode tilbakemeldinger fra sine kunder. 

"A Well Featured And Cost Effectived S3 Object Store"
"Easy To Implement And Integrate."
"Say Yes To Native S3!"
 
Er du nysgjerrig på løsningen? Les flere av tilbakemeldinger her

nLogic har spisskompetanse på design, implementering og optimalisering av Cloudian HyperStore. Vi hjelper deg i alle faser av anskaffelsen. Ta kontakt med oss på e-post for mer informasjon.

Hvorfor Cloudian?

Cloudian er grunnlagt med en klar visjon; å revolusjonere datalagring ved å bringe Objektlagring inn i bedriftenes datasentre. Cloudian er bygget på de samme prinsippene som skyløsninger – arkitekturen er distribuert og skalerbar. Dette gir nye muligheter, og samtidig er kostnadene ved en slik løsning betydelig lavere hva man typisk betaler for primær lagring.

Økonomiske fordeler med objektlagring

Vi lever i en tid med eksplosiv datavekst. IDC estimerer at det digitale universet vokser med 50 % hvert år, og dobler seg i størrelse hvert andre år. Innen media og underholdning er veksten enda større, da kapasitets-intensive formater som 4K, 8K og 360/VR setter fart. Heldigvis gjør nye trender innen datalagring det enklere å ligge i forkant.

Cloudian HyperStore vant gull!

nLogic er stolt av å kunne dele nyheten om at vår datasenterpartner, Cloudian, har vunnet gull for sitt produkt HyperStore 7, i Storage Magazine og SearchStorages "2018 Product of the Year",  i kategorien for softwaredefinert og cloud storage.