Cloud Storage

Relatert

Enkel og grenseløst skalerbar lagring

Offentlige skytilbydere leverer enkelhet og skalerbarhet, men hva med data som ikke kan legges i skyen? De fleste selskaper har noe data som man må beholde on-site, av hensyn til ytelse eller krav til datastyring og -beskyttelse. For denne typen data kan nLogic, i samarbeid med Cloudian, levere en enkel lagringsløsning for privat sky - en hybrid sky med S3 objektlagring i eget datasenter.

Alt du elsker med skyen - men under eget tak!

Cloudians private skylagring i eget datasenter gir deg tilsvarende funksjonalitet og mulighet som den offentlige skyen. Løsningen bruker de samme APIene, tilbyr samme grenseløse skalerbarhet og er like enkel å bruke. En hybrid sky lar deg administrere både offentlige og private storagepools under ett. Med automatisk tiering kan du lagre informasjon til Cloudian, og deretter bruke policier for å avgjøre hvilke data som migreres til skyen, og hvilke du beholder lokalt. Overfør data basert på filtype, tilgangsfrekvens, filstørrelse eller andre parametere du velger.

Du beholder kontrollen og administrerer både lokal lagring og skylagring som en enkelt, grenseløst skalerbar løsning. For å øke datatilgjengelighet beholder Cloudian en kopi av alle metadataene on site, slik at du kan søke i all data på et øyeblikk, og hente kun den informasjonen du trenger.

Fordi Cloudian har 100 % S3 API, er den fullt kompatibel med andre S3-aktiverte applikasjoner - det garanterer vi!

Ønsker du å lese flere gode grunner til å velge hybrid skylagring?
Fyll inn skjemaet under og last ned rapporten "5 Reasons to adopt Hybrid Cloud Storage" til odel og eie.

Fornavn
Etternavn
E-post
Mobil
Firma
Velg nedlasting
5 Reasons to adopt Hybrid Cloud Storage