Arctic Wolf kommer på besøk til Norge

Arctic Wolf kommer på besøk til Oslo og inviterer sine partnere og kunder til et eksklusivt seminar.

Vi i nLogic ser frem til å delta på arrangementet, der Arctic Wolf har med sin toppledelse for å diskutere hvilke trusler som er størst i dagen marked, hvilke rolle AI har i Cybersecurity og behovet for ekstra sikkerhetsoperasjoner, samt NIS2 og DORA.

Arrangementet finner sted den 12. juni kl 14:30 – 17:00 på Louise Bar & Restaurant, Aker Brygge. Sikre deg din plass i dag her.

Hva kan du forvente deg?


Utforsk de største truslene innen cybersecurity
Mark Manglicmot, Vice President of Security Service hos Arctic Wolf, vil dele sin ekspertise om de mest presserende truslene virksomheter står overfor i dag. Med økende kompleksitet og hyppighet av cyberangrep, vil denne sesjonen være avgjørende for alle som er involvert i IT-sikkerhet.

Kunstig intelligens og fremtiden for sikkerhet
Charlie Whitfield, Vice President of Sales Engineering for Arctic Wolf EMEA, vil diskutere rollen som kunstig intelligens (AI) spiller i moderne sikkerhetsoperasjoner. AI og maskinlæring har vist seg å være uunnværlige verktøy i kampen mot cybertrusler, og Whitfield vil forklare hvordan disse teknologiene kan integreres i sikkerhetsstrategier for å forbedre effektiviteten og responsen på angrep.

Effektive sikkerhetsoperasjoner
En annen viktig diskusjon på seminaret vil handle om hva som kreves for å oppnå effektive sikkerhetsoperasjoner. Arctic Wolfs ledere vil dele innsikt i hvordan man kan navigere gjennom cybersikkerhetshypen og fokusere på de grunnleggende elementene som virkelig betyr noe for å beskytte virksomheter. Dette inkluderer implementering av robuste sikkerhetsprotokoller, kontinuerlig trening av ansatte, og bruk av avanserte teknologier for å overvåke og respondere på trusler.

Nye reguleringer: NIS2 og DORA
Reguleringer som NIS2 (Network and Information Systems Directive) og DORA (Digital Operational Resilience Act) vil også være sentrale temaer under seminaret. Disse reguleringene stiller nye krav til hvordan firmaer i Europa må operere for å sikre samsvar med strenge sikkerhetsstandarder. Petter Glenstrup, SE Director i Norden vil fortelle mer om hvordan disse forskriftene påvirker virksomheter og hvilke tiltak som må settes i verk for å møte de nye kravene.

Agenda

14:30 – Registrering
15:00 – Velkommen
15:15 – Top Threats and what is top-of-agenda for Arctic Wolf’s Vice President of Security Service, and the key challenges he faces. Mark Manglicmot, Arctic Wolf
15:45 – NIS2 + DORA is coming – what are the challenges, Petter Glenstrup, Arctic Wolf
16:10 – Anatomy of an attack, Charlie Whitfield, Arctic Wolf
16:15 – Q&A
17:00 – End of day speech

Har du spørsmål om Arctic Wolf eller sikkerhetsløsninger?

Ta kontakt med en av våre sikkerhetsekspert, som bistår deg med mer informasjon om tjenester fra Arctic Wolf eller en demo av deres løsninger.

Ta kontakt direkte med oss, eller fyll inn skjema nedenfor.