Nutanix - øverst til høyre igjen!

Relatert

Nutanix igjen Gartner-leder innen HCI

nLogic er stolt av å kunne dele nyheten om at vår datasenterpartner Nutanix i november 2018 igjen har blitt utpekt som leder i Gartners Magiske Kvadrant for hyperkonvergert infrastruktur. I 2018 hadde Nutanix 51 % av markedet på HCI Software, ifølge IDC.

Fyll inn skjemaet under og last ned en kopi av Gartners rapport til odel og eie. Her er det du får lese i rapporten:

  • En samlet vurdering av området for hyperkonvergerte infrastrukturløsninger, inkludert trender for datasentertransformasjon. 
  • Overveielser for implementering av hyperkonvergert infrastruktur.
  • En evaluering av styrker og svakheter av 12 leverandører av hyperkonvergens.
 
Nutanix Gartner

 

 

 

nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og optimalisering av Nutanix løsninger og hjelper deg i alle faser av anskaffelsen.

Fornavn
Etternavn
E-post
Firma
Mobil
Ønsket rapport
Gartners Magiske Kvadrant for HCI, november 2018

Nutanix - leder for tredje gang!

nLogic er stolt av å kunne dele nyheten om at vår datasenterpartner, Nutanix, i november 2019, for tredje gang på rad har blitt utpekt som leder i Gartners Magiske Kvadrant for hyperkonvergert infrastruktur. 

Nutanix Master Partner

nLogic prioriterer kunnskap og kvalitet høyt. Våre ansatte skal til enhver tid ha oppdatert spisskompetanse på løsningene vi leverer fra våre partnere, og dette brukes det mye tid og krefter på. Vi blir ekstra takknemlige når vi belønnes for vår iherdige innsats, og kan med glede kunngjøre at nLogic per september 2019 har blitt løftet til høyeste partnernivå av Nutanix - Master Partner (nå Cloud Champion)

Nutanix - ledende innen hyperkonvergert infrastruktur

nLogic er stolt av å kunne dele nyheten om at vår datasenterpartner Nutanix nylig har blitt utpekt som leder i “The Forrester Wave: Hyperconverged Infrastructure, Q3 2018,” en rapport som er publisert av Forrester Research, Inc.