Aktuelt

Relatert

Juniper Networks lanserer Mist WAN og nytt interface

Juniper Networks lanserer Mist WAN Assurance Service og Marvis VNA Conversational Interface

Mist AI muliggjør innsikt og selvdreven nettverksautomatisering, for å optimalisere brukeropplevelser og minimere IT-kostnader på tvers av LAN, WLAN og WAN.

Juniper Networks kunngjorde 29. juli sin fjerde utvidelse av det de betegner som «The AI-driven enterprise», hvor kunstig intelligens skal optimalisere brukeropplevelser og mulliggjøre proaktiv feilsøking i LAN, WLAN og nå også i WAN.

Den nye Juniper Mist WAN Assurance-tjenesten, gir økt automatisering og forbedret lokasjonsinnsikt, med hendelsesrapporter direkte fra klient til Mist-skyen, for rask feilsøking, avvikshåndtering og proaktiv support.

I tillegg vil Marvis, som er Juniper sin virtuelle nettverksassistent drevet av Mist AI, bli utvidet med et nytt AIOps interface som forvandler IT-opplevelsen og rapporterer sanntidsinteraksjoner.

"Mist leverte det første AI-drevne nettverket for snart fem år siden for å imøtekomme behovet for selvdrevne nettverk som optimaliserer brukeropplevelser og senker IT-kostnadene gjennom automatisering og økt innsikt," uttaler Sudheer Matta, VP Products hos Juniper. "Det som startet med trådløst, har raskt vokst til å omfatte de første AI-drevne kablede, sikkerhets- og nå WAN-løsningene, med globale kunder som spenner over praktisk talt alle industrisegmenter"

Lurer du på noe? Kontakt oss!

Golstan Eliassi
Løsningsselger Mist Systems
M: 98 42 87 08
E: golstan@nlogic.no
Golstan-Eliassi-nlogic