nLogic er Nutanix-partner

Relatert

Nutanix Enterprise Cloud

nLogic satser på framtidens datasenterløsninger, som bygger på de samme prinsippene som skyen. Vi hjelper våre kunder med datasenter-transformasjonen, som gir smartere bruk av IT-budsjettet, og underletter den digitale transformasjonen. nLogic er partner med Nutanix, og kan levere datasenterløsninger som møter fremtidens behov.

Nutanix lar IT-avdelinger bygge og drifte kraftig multi-sky-arkitektur og gjør det mulig å få alle fordelene med skyen - med sikkerheten og kontrollen du får i eget datasenter. Nutanix lar deg integrere offentlige, private og distribuerte skymiljøer og muligheten til å drifte og kontrollere IT-infrastruktur og applikasjoner gjennom ett konsoll. Alt dette med grenseløs mulighet for skalering - uten sidestykke! Løsningene til Nutanix er 100 % basert på programvare og hyperkonvergert, bygget på bransjens mest populære infrastruktur-teknologi. Med det kan de levere en komplett infrastruktur med integrert  compute/server, lagring, virtualisering, sikkerhet og nettverk til å drifte alle applikasjoner i alle målestokker og størrelser.

nLogic har spisskompetanse innen Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge akkurat den Nutanix-løsningen de trenger i dag - og kun det - slik at de ikke betaler for mer enn det de trenger. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer.

 

Noen relevante artikler:

Nutanix gir smartere bruk av IT-budsjettet

nLogic satser tungt på fremtidens datasenter, og samarbeider med noen av de ledende teknologiprodusentene i bransjen. Nutanix sine hyperkonvergerte løsninger gir de samme fordelene som med en skytjeneste, men med sikkerheten og kontrollen som kommer med et eget datasenter.

Nutanix - ledende innen hyperkonvergert infrastruktur

nLogic er stolt av å kunne dele nyheten om at vår datasenterpartner Nutanix nylig har blitt utpekt som leder i “The Forrester Wave: Hyperconverged Infrastructure, Q3 2018,” en rapport som er publisert av Forrester Research, Inc.

Nutanix og Juniper Networks styrker sitt samarbeid

Samarbeidet skal forenkle bedrifters reise mot multi-sky-arkitekturer

Ønsker du å vite mer?
Kontakt oss på datasenter-teamet:

Lau Sørensen
Business Development Manager
m: 90 53 35 24
e: lau.sorensen@nlogic.no

Fabian Davik
Cloud Solutions Architect
m: 47 93 15 77
e: fabian.davik@nlogic.no
Bent Ole Hageløkken
Konsulent
m: 97 04 42 09
e: bent.hagelokken@nlogic.no
Hege Anett Albrigtsen
Inside Sales Manager / Marketing
m: 91 71 72 57
e:hege.albrigtsen@nlogic.no
Roar Wormsen
Leder
m: 90 93 87 51
e: roar.wormsen@nlogic.no


nLogics partnere

juniper-networks-nlogic-partner
nutanix-nLogic-partner
Rubrik-nLogic-partner
Cloudian-nLogic-partner
Infinera_nlogic-bredbandsnett
palo-alto-networks-nlogic-partner
Accedian-nlogic-bredbandsnett
vmware_nlogic_partner