Nutanix

Relatert

Nutanix Enterprise Cloud

nLogic satser på framtidens datasenterløsninger, som bygger på de samme prinsippene som skyen. Vi hjelper våre kunder med datasenter-transformasjonen, som gir smartere bruk av IT-budsjettet, og underletter digitalisering. nLogic har høyeste partnernivå hos Nutanix, Nutanix Cloud Champion, og kan levere datasenterløsninger som møter fremtidens behov.

Nutanix lar IT-avdelinger bygge og drifte kraftig multi-sky-arkitektur og gjør det mulig å få alle fordelene med skyen - med sikkerheten og kontrollen du får i eget datasenter. Nutanix lar deg integrere offentlige, private og distribuerte skymiljøer og muligheten til å drifte og kontrollere IT-infrastruktur og applikasjoner gjennom ett konsoll. Alt dette med grenseløs mulighet for skalering - uten sidestykke! Løsningene til Nutanix er 100 % softwaredefinert og hyperkonvergert, bygget på bransjens mest populære infrastruktur-teknologi. Med det kan de levere en komplett infrastruktur med integrert  compute/server, lagring, virtualisering, sikkerhet og nettverk til å drifte alle applikasjoner i alle målestokker og størrelser.

nLogic har spisskompetanse innen Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. Vi tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer. nLogic har høyeste partnernivå hos Nutanix - Nutanix Master Partner.

nLogic hjelper kunden med å velge akkurat den Nutanix-løsningen de trenger i dag - og kun det - slik at de ikke betaler for mer enn det de trenger. Ta kontakt med oss i dag, så sizer og priser vi en Nutanix-løsning som dekker dine behov.

Noen relevante artikler:

Privat og offentlig sky i ett

En løsning som lar deg drifte applikasjoner og infrastruktur i private og offentlige skyer (Azure og AWS) under ett, med fleksibilitet, enkelhet og kostnadseffektivitet er nå tilgjengelig.

Nutanix gir smartere bruk av IT-budsjettet

nLogic satser tungt på fremtidens datasenter, og samarbeider med noen av de ledende teknologiprodusentene i bransjen. Nutanix sine hyperkonvergerte løsninger gir de samme fordelene som med en skytjeneste, men med sikkerheten og kontrollen som kommer med et eget datasenter.

Nutanix annonserer samarbeid med Microsoft Azure

nLogics datasenterpartner, Nutanix, har nylig annonsert et samarbeid med Microsoft Azure.
lau-sørensen-nlogic

 

Spørsmål? Ta kontakt:
Lau Sørensen
M: 90 53 35 24
E: lau@nlogic.no


nLogics datasenter-partnere

juniper-networks-nlogic-partner

 

nutanix-nLogic-partner

 

Rubrik sort y
Cloudian-nLogic-partner