Nutanix

Relatert

Nutanix Enterprise Cloud

nLogic satser på framtidens datasenterløsninger, som bygger på de samme prinsippene som skyen. Vi hjelper våre kunder med datasenter-transformasjonen, som gir smartere bruk av IT-budsjettet, og underletter den digitale transformasjonen. nLogic er Nutanix Master-partner, og kan levere datasenterløsninger som møter fremtidens behov.

Nutanix lar IT-avdelinger bygge og drifte kraftig multi-sky-arkitektur og gjør det mulig å få alle fordelene med skyen - med sikkerheten og kontrollen du får i eget datasenter. Nutanix lar deg integrere offentlige, private og distribuerte skymiljøer og muligheten til å drifte og kontrollere IT-infrastruktur og applikasjoner gjennom ett konsoll. Alt dette med grenseløs mulighet for skalering - uten sidestykke! Løsningene til Nutanix er 100 % softwaredefinert og hyperkonvergert, bygget på bransjens mest populære infrastruktur-teknologi. Med det kan de levere en komplett infrastruktur med integrert  compute/server, lagring, virtualisering, sikkerhet og nettverk til å drifte alle applikasjoner i alle målestokker og størrelser.

nLogic har spisskompetanse innen Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. Vi tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer. nLogic har høyeste partnernivå hos Nutanix - Nutanix Master Partner.

nLogic hjelper kunden med å velge akkurat den Nutanix-løsningen de trenger i dag - og kun det - slik at de ikke betaler for mer enn det de trenger. Ta kontakt med oss i dag, så sizer og priser vi en Nutanix-løsning som dekker dine behov.

 

Noen relevante artikler:

Nutanix gir smartere bruk av IT-budsjettet

nLogic satser tungt på fremtidens datasenter, og samarbeider med noen av de ledende teknologiprodusentene i bransjen. Nutanix sine hyperkonvergerte løsninger gir de samme fordelene som med en skytjeneste, men med sikkerheten og kontrollen som kommer med et eget datasenter.

Nutanix og Juniper Networks styrker sitt samarbeid

Samarbeidet skal forenkle bedrifters reise mot multi-sky-arkitekturer

Nutanix Scaler Partner

Vi i nLogic legger mye innsats og stolthet i det å ha spisskompetanse på løsningene vi leverer fra våre partnere. Vi er derfor takknemlig når vi belønnes for vår iherdige innsats! nLogic har per februar 2019 blitt løftet til Scaler partnernivå av Nutanix. Per oktober 2019 ble vi løftet videre til høyeste partnernivå - Master Partner

Vil du vite mer? Kontakt en av våre ansatte på datasenter-teamet:

Lau Sørensen
Business Development Manager
m: 90 53 35 24
e: lau.sorensen@nlogic.no

Fabian Davik
Cloud Solutions Architect
m: 47 93 15 77
e: fabian.davik@nlogic.no
Bent Ole Hageløkken
Konsulent
m: 97 04 42 09
e: bent.hagelokken@nlogic.no


nLogics datasenter-partnere

juniper-networks-nlogic-partner

 

nutanix-nLogic-partner

 

Rubrik sort y
Cloudian-nLogic-partner